Főoldal

Szoftverek

Ügyfélszolgálat

Kérdések

Kapcsolat

NATURASOFT Magyarország Kft.

Főoldal Szoftverek Ügyfélszolgálat Kérdések Kapcsolat  
 

Küldés ismerősnek

Honlaptérkép
Szoftverek

Számlázó programok


NATURASOFT Forint számla számlázó program
NATURASOFT
Forint számla


NATURASOFT Deviza számla számlázó program
NATURASOFT
Deviza számla


NATURASOFT Számla Standard számlázó program
NATURASOFT
Számla Standard


NATURASOFT Számla Professional számlázó program
NATURASOFT
Számla Professional


Készletnyilvántartó programok


NATURASOFT Készlet és Számla Start készletnyilvántartó program
NATURASOFT
Készlet és Számla Start


NATURASOFT Készlet és Számla Standard készletnyilvántartó program
NATURASOFT
Készlet és Számla Standard


NATURASOFT Készlet és Számla Professional készletnyilvántartó program
NATURASOFT
Készlet és Számla Professional


Raktárkezelő programok


NATURASOFT Raktár Start raktárkezelő program
NATURASOFT
Raktár Start


Házipénztár programok


NATURASOFT Házipénztár Start házipénztár program
NATURASOFT
Házipénztár Start


NATURASOFT Házipénztár Standard házipénztár program
NATURASOFT
Házipénztár Standard


Könyvelő programok


NATURASOFT Pénztárkönyv könyvelő program
NATURASOFT
Pénztárkönyv


NATURASOFT Naplófőkönyv könyvelő program
NATURASOFT
Naplófőkönyv

KözösségI oldalak
NATURASOFT facebook oldala
NATURASOFT a twitter-en
Hírlevél

HÍRLEVÉL

Feliratkozáshoz adja
meg e-mail címét!

Híreink

Kerülje az akciós, leértékelt szoftvereket!

2016-07-07


Program vásárlásán gondolkodik? Figyelje az árulkodó jeleket, amikor programot választ! Kerülje az AKCIÓS, leértékelt szoftvereket! A szoftver nem élelmiszer, ami megromolna, nem ruhadarab, ami kimenne a divatból. Szoftvert akkor adnak akciósan, ha nem veszik. Nem veszik, mert például bonyolult, áttekinthetetlen, nehezen kezelhető. Az akciós szoftver tehát, mindig valamilyen gyengeség jele, tűzoltás a károk enyhítésére.

A NATURASOFT fennállása óta SOHA nem alkalmazott akciót! Felhasználóink száma viszont ennek ellenére is töretlenül növekszik, jelenleg meghaladja a 16 000-et! Tekintse meg az oldalunkon található 1000-nél is több referenciát és próbálja ki programunkat!


GMAIL levélküldés változás

2016-05-18


A Google 2016. május 17-én központilag megváltoztatta a levélküldéshez szükséges port számát, így annak érdekében, hogy a NATURASOFT programból (vagy bármilyen más levelezőprogramból) tudjon levelet küldeni GMAIL fiókjával, úgy szükséges az új portszám beállítása a programban:

Az E-mail küldés ablakban kattintson a Beállítások gombra, majd a portszámot írja át 465-ről 587-re!


Új év kezdése a NATURASOFT programokkal

2016-01-04


A NATURASOFT programok felhasználóbarát és egyszerű működési elve alapján Önnek nem kell sem évzárást, sem évnyitást végrehajtania, a használt szoftvere automatikusan ismeri fel a 2016-os évet. Számlázó, készletnyilvántartó, raktár, valamint házipénztár programok esetén a program az Ön által beálított* kezdő sorszámtól indítja újra a bizonylatok sorszámozását, így január hónapban az első bizonylatok kiállítása sem jár semmilyen plusz feladattal.

Az egyszerűbb áttekinthetőség érdekében az aktuális évben keletkezett bizonylatokat (pl. számlák, kimutatások) mutatja csak a program, így az alapbeállítás szerint az előző évi számlák/tételek nem látszódnak!

Amennyiben alkalomszerűen szeretné ezeket a számlákat is látni, úgy a Számlák áttekintése ablak fejlécén nyomja meg a Szűrés kikapcsolása feliratot, ekkor az összes bizonylatát látni fogja. A kimutatások esetében is ugyanez a lehetőség él.

Amennyiben minden esetben szeretné az előző évi számlákat/tételeket látni, úgy a Beállítások/Kezelési beállítások menüben a Szűréseknél felajánlott időszak sornál az Aktuális év helyett válassza ki a Nincs dátum szűrés lehetőséget, majd Mentse el.**

*Mikor az adott évben először állít ki bizonylatot, a bizonylatkiállító ablak jobb felső sarkában a bizonylat kiállítás előtt mindig ellenőrizze a bizonylat sorszámát! A bizonylatok kezdősorszámát programtól függően a beállítások, illetve a törzsadatok menüpontban tudja beállítani. Egyes bizonylatok (pl. árajánlat, díjbekérő) sorszáma nem évfüggő, így azok sorszáma folytatólagos lesz!

**Ez a beállítás a NATURASOFT Pénztárkönyv és Naplófőkönyv programok esetén nem elérhető, mivel ott minden esetben az aktuális tárgyévet mutatja a program.


Adóhatósági ellenőrzési adatszolgáltatás 2016

2015-11-24


A NATURASOFT programokba a piacon az elsők között (már 2015. júliusban!) bekerült az Adóhatósági ellenőrzési adatszolgáltatás menüpont. E funkció kapcsán azóta is folyamatosan tájékoztatjuk felhasználóinkat hírlevélben, frissítési értesítőkben és egyéb személyre szóló közleményeinkben.

Ismételten felhívjuk figyelmét, hogy 2016.01.01-től minden számlázó programnak rendelkeznie kell az Adóhatósági ellenőrzési adatszolgáltatás elnevezésű menüponttal! TILOS lesz használni olyan elavult, nem frissített számlázó programot, ami nem tartalmazza ezt a funkciót!

NATURASOFT felhasználóként gondoskodjon arról, hogy mindig a program legfrissebb változatát használja! Mindig rendelkezzen érvényes terméktámogatással és telepítse a frissítéseket!

Bővebb információk az adóhatósági ellenőrzési adatszolgáltatásról


MNB árfolyam letöltés

2015-08-31


A Magyar Nemzeti Bank teljesen új weboldalt helyezett üzembe, de az ígéretek ellenére technikailag nem oldotta meg a már meglévő programokkal történő visszamenőleges kompatibilitást, ezért minden ügyviteli programból új verziót kell kiadni annak érdekében, hogy az árfolyam letöltés működjön. A NATURASOFT programok erre vonatkozó frissítései a mai naptól már elérhetők.

Frissítések letöltése ide kattintva


Régebbi hírek

Régebbi hírek
   
   
  Számlázó program  |  Készletnyilvántartó program  |  Raktárkezelő program  |  Házipénztár program  |  Könyvelő program

Vásárlási feltételek  |  Adatvédelem  |  Szerzői jogok

 

   Az oldalt 1024x768-as felbontásra és közepes szövegméretre optimalizáltuk.