NATURASOFT
ADATVÉDELEM ISMERTETÉSE

SZÁMLÁZÓ PROGRAM KÉSZLETNYILVÁNTARTÓ PROGRAM RAKTÁRKEZELŐ PROGRAM HÁZIPÉNZTÁR PROGRAM KÖNYVELŐ PROGRAM
         

NATURASOFT
ADATVÉDELEM ISMERTETÉSE

Vissza a főoldalra Szoftverek áttekintése Ügyfélszolgálat, frissítések letöltése Gyakran feltett kérdések Kapcsolat, elérhetőség
 
 

ADATVÉDELEM

NYILATKOZAT A SZEMÉLYES ADATOK KEZELÉSÉRŐL

A NATURASOFT Magyarország Kft. (továbbiakban: üzemeltető) elkötelezett minden egyén és szervezet által megosztott személyes adat védelmében. Személyes adatnak tekintünk minden olyan adatot, amit az Adatvédelmi törvény annak nyilvánít.

Az üzemeltető tiszteletben tartja és védi mindazok magántermészetű adatait, akik az interneten keresztül kapcsolatba kerülnek vele. Adott a lehetőség, hogy a honlapon bárki anélkül böngésszen, hogy előtte személyes információkat kellene megadnia. Azonban bizonyos szolgáltatásokhoz (pl.: hírlevél, vagy a termékek megrendelése) információra van szükségünk a felhasználóról, például a nevére vagy e-mail címére, de ezeket az adatokat kizárólag az előre meghatározott célokra, illetve belső statisztikai célokra használjuk.

A NATURASOFT Magyarország Kft. elítéli a kéretlen reklámlevelek küldését, ehhez igazodva cégünk semmilyen esetben sem küld a felhasználónak ilyen jellegű leveleket. Felhasználó tudomásul veszi, hogy az oldal funkcióinak használata közben (pl. letöltés, megrendelés, hírlevél feliratkozás) a megadott e-mail címére, az Ő általa indított funkcióval kapcsolatban rendszerünk automata visszaigazoló levelet küldhet, mely nem tekinthető kéretlen levélnek. Felhasználó elfogadja, hogy hírlevél szolgáltatásunkra csak céges e-mail címmel iratkozik fel, melyhez nem szükséges más adatot megadnia, mint a cég e-mail címét. Amennyiben ezzel ellenkezőleg a hírlevélre magánszemély e-mail címével iratkozik fel, úgy ennek esetleges következményeit a továbbiakban a feliratkozó magára vállalja.

Bármilyen módon hozzánk kerülő egyéni adatot, amit annak tulajdonosa nem szándékosan közölt velünk, nem őrzünk meg és nem adunk tovább. A részünkre tudatosan átadott magántermészetű adatokat (pl. ajánlatkérés, e-mailben történő megkeresés, stb.) csakis arra a célra használjuk fel, amire azt rendelkezésünkre bocsátották és ezen adatokat bizalmasan, a hatályos jogszabályi előírásokkal összhangban kezeljük. Ezeket az adatokat más (pl. nyilvános reklám adatbázisba történő felvétel) felhasználás céljából soha, semmilyen körülmények között senkinek nem adjuk tovább. Látogatói adatokat csakis statisztikailag feldolgozott, összesített formában, egyedi azonosítókhoz nem kapcsolhatóan hozunk nyilvánosságra. A látogatók számítógépeinek egyes adatai és az IP címei letárolásra kerülnek statisztikai, valamint az oldalt érő támadások felderítése céljából. Az IP címek nem kerülnek azonosításra a felhasználók személyével.

Az üzemeltető által őrzött személyes adatokat minden elvárható módszerrel védjük attól, hogy azok részben vagy egészben illetéktelen kezekbe kerüljenek. Üzemeltető továbbá biztosítja, hogy a látogatók, felhasználók javíthassák, kiegészíthessék saját személyes adataikat ugyanazon kommunikációs csatornákon, ahol korábban személyes adataikat rendelkezésünkre bocsátották. A felhasználó ugyanezen módon kérheti személyes adatai törlését, vállalva azon következményeket, hogy a szolgáltatásokat részben vagy egészben a továbbiakban nem tudja igénybe venni.

 

VISSZA A LAP TETEJÉRE

Program típusok
Számlázó programok
Készletnyilvántartó programok
Raktárkezelő programok
Házipénztár programok
Könyvelő programok
Szoftverek
Forint számla
Deviza számla
Számla Standard
Számla Professional
Raktár Start
Készlet és Számla Start
Készlet és Számla Standard
Készlet és Számla Professional
Házipénztár Start
Házipénztár Standard
Pénztárkönyv
Naplófőkönyv
Hasznos információk
Szoftver árlista
Hírek
Vásárlási feltételek
Adatvédelem
Szerzői jogok
Honlaptérkép
Kapcsolat
NATURASOFT Magyarország Kft.
1113 Budapest, Bocskai út 77-79. (Kwenton irodaház)
Nyitva tartás: H-P: 8:30-17:00, Szo-V: Zárva
(2018.04.21. szombat: 8:30-15:00)

Vásárlás előtti információs vonal: 06-1-209-2152
Meglévő ügyfél vonal: 06-1-789-0217, 06-1-209-2153

E-mail cím:  info@naturasoft.hu

Bankszámlaszám: 11711003-21456190-00000000
Adószám: 13730934-2-43
EU adószám: HU13730934