KÖNYVELŐ PROGRAMOK
NATURASOFT PÉNZTÁRKÖNYV PROGRAM

SZÁMLÁZÓ PROGRAM KÉSZLETNYILVÁNTARTÓ PROGRAM RAKTÁRKEZELŐ PROGRAM HÁZIPÉNZTÁR PROGRAM KÖNYVELŐ PROGRAM
         

KÖNYVELŐ PROGRAMOK
NATURASOFT PÉNZTÁRKÖNYV PROGRAM

Vissza a főoldalra Szoftverek áttekintése Ügyfélszolgálat, frissítések letöltése Gyakran feltett kérdések Kapcsolat, elérhetőség
 
 

PÉNZTÁRKÖNYV KÖNYVELŐ PROGRAM

NATURASOFT Pénztárkönyv könyvelő program dobozkép

Megrendelés

Letöltés

A NATURASOFT Pénztárkönyv könyvelő program segítségével egyszerűen végezheti el vállalkozása egyszeres könyvelését a hagyományos pénztárkönyv nyomtatvány kézi kitöltése nélkül.

KIEMELT FUNKCIÓK

- ÁFA bevallás összeállítása (M-es lapok is) és feladása ÁNYK program felé
- egy vállalkozáson belül korlátlan számú bank/pénztár kezelése
- minden tárgyév egy rendszerben történő kezelése, könnyű visszakereshetőség, kimagasló átláthatóság
- teljesen automatikus évnyitás-évzárás kezelése, előző tárgyévek könyvelése rugalmasan módosítható
- előre feltöltött (szabadon bővíthető) jogcím törzs a gazdasági események gyorsabb kontírozásához
- speciális esetek kezelése (pl. Fordított ÁFA, ÁFA halasztás, pénzforgalmi elszámolás, stb.)
- kimenő számlák fogadása bármilyen(!) számlázó programból (Excel táblázaton keresztül)
- felár nélküli több gépes (hálózatos) használat, felhasználók jogosultságának kezelése
- Excel- és PDF fájlba történő mentés

EGYSZERI NETTÓ VÉTELÁRAK
1 CÉGES VÁLTOZAT

13 900 FT

KORLÁTLAN CÉGES VÁLTOZAT

25 900 FT

PÉNZTÁRKÖNYV + NAPLÓFŐKÖNYV CSOMAG KÖNYVELŐKNEK

33 900 FT


Funkciók | Árak | Frissítés | Rendszerigény | Képek | Referenciák | További programjaink
 
 
FUNKCIÓK

A NATURASOFT Pénztárkönyv könyvelő programmal kiválthatja a hagyományos pénztárkönyv nyomtatvány kézi vezetését, nem kell többet bajlódnia a havi összesítésekkel, az oldalak közötti átvezetések számolásával, egy későn előkerülő számla utólagos könyvelése sem okoz gondot, valamint az elrontott könyvelési tételeket is könnyen javíthatja.

FIGYELEM! A pénztárkönyv program nem azonos a házipénztár programmal! A pénztárkönyv program egy könyvelő program, ami az egyéni vállalkozók, őstermelők egyszeres könyvelésére alkalmas, míg a házipénztár program "csak" a vállalkozás (e.v., Bt, Kft, stb.) házipénztárában lévő készpénzállomány nyilvántartására szolgál!

FŐBB FUNKCIÓK
- klasszikus pénztárkönyv formátum (A/B oldal)
- ÁFA bevallás összeállítása
- ÁFA bevallás feladása ÁNYK programnak
- M-es lapok kitöltése (100 ezer Ft ÁFA határ)
- kimenő/bejövő számla részletező nyilvántartása
- kimenő számlák fogadása számlázó programból
- számla kiegyenlítések kezelése
- kerekítési különbözet automatikus könyvelése
- automatikus évnyitás-évzárás
- tárgyévek egy rendszerben történő kezelése
- iktatószám a tételek egyedi beazonosításához
KIEGÉSZÍTŐ FUNKCIÓK
- 45 napos ÁFA halasztás kezelése
- EVA alanytól történő beszerzések gyűjtése
- fordított ÁFA könyvelése
- pénzforgalmi elszámolás kezelése
- kitöltés a partner előző számlája alapján
- kontírozás felajánlása gazdasági eseményhez
- következő számla felvitel az előző alapján
- napon belüli könyvelési sorrend meghatározása
- oszlop áthelyezés jogcím alapján
TÖRZSADATOK
- ÁFA kulcsok szabadon bővíthetők
- csoportosítás (pl. részleg vagy munkaszám)
- jogcímek a kontírozáshoz (előre feltöltve)
- jogcímnél gyorskód vagy rovatszám kezelése
- korlátlan számú pénztár/bank kezelése
- partnernyilvántartás (vevő-szállító bontásban)
- partneradatok beemelése Excel fájlból
- fizetési módok kezelése
- irányítószám adatbázis
LISTÁK, KIMUTATÁSOK
- ÁFA analitika (összesített/részletes)
- eredménykimutatás
- éves összesítő lista
- jogcímek listája
- kontírsorok listája
- összesítő lista csoport (pl. részleg) szerint
- összesítő lista jogcím szerint
- partnerek listája
- partnerforgalmi listák (kimenő/bejövő)
- pénzforgalmi lista (pénztár/bank analitika)
- pénztárkönyvi tételek listája
ÁLTALÁNOS
- Excel és PDF fájlba történő mentés
- felhasználók és jogosultságok kezelése
- hálózatos használat
KEZELÉS
- ablakméretek, táblázatok mentése
- állítható színek és háttérkép
- funkciók gyorselérésének kijelzése
- navigálás ENTER billentyűvel is
- részletes szűrési lehetőségek
- táblázatban történő gyorskeresés
( A felsorolás nem teljes körű! )

A NATURASOFT Pénztárkönyv program tudása nem merül ki pusztán a pénztárkönyv vezetésében, másik fő célja ugyanis, hogy segítsen az ÁFA bevallás összeállításában. A hagyományos pénztárkönyv nyomtatvány kézi könyvelése esetén nem igen lehetne kitölteni az ÁFA bevallást, ha csak nem vezet valaki a könyvelés mellett sok-sok egyéb táblázatot is. A könyvelő program használata esetén erre nincs szükség! A NATURASOFT Pénztárkönyv programban a tételek (pl. számlák) kontírozásakor nem csak az dől el, hogy az adott tétel mely pénztárkönyv oszlopba kerüljön, hanem az is, hogy az ÁFA bevallás mely sorát érinti. Ennek köszönhetően az ÁFA bevallás fő sorait a program a könyveléssel egyidejűleg vezeti, melynek eredménye kinyomtatható vagy Excel táblázatba menthető, illetve közvetlen feladható a NAV ÁNYK programja felé.

A kész könyvelési anyag klasszikus pénztárkönyv formátumban (A4-es álló lap, A/B oldal) nyomtatható, de ha csak listázni szeretne, akkor lehetőség van Excel táblázatba is menteni vagy 1 oldalas A4-es fekvő formátumot nyomtatni.

A tételek kontírozását előre feltöltött jogcímek alapján lehet elvégezni, mely természetesen szabadon módosítható, bővíthető. A jogcímek kiválaszthatók nevük- vagy egy előre megadott gyorskód alapján, ez utóbbi igény szerint rovatszámként is használható. A kontírozás opcionálisan 1 csoporthoz rendelhető (pl. részleg- vagy munkaszám). A csoportosítási elven belül korlátlan csoport különböztethető meg. A csoport szerint mindenhol lehet szűrni, illetve lehetőség van csoport szerinti összesítő lista megtekintésére is.

Más könyvelő programok nagyon bosszantó tulajdonsága, hogy a könyvelési tétel sorszáma állandóan változik, ha nem szigorúan időrendben könyvel. Mi ezt a problémát is kiküszöböltük! A NATURASOFT Pénztárkönyv programban minden egyes könyvelési tétel egyedi iktatószámot kap, amit nyugodtan ráírhat ceruzával a könyvelt bizonylatra, mert ez az iktatószám soha nem változik meg, sem tétel módosításkor, sem akkor, ha időben ez elé a tétel elé könyvel.

A könyvelésben egyszerre több felhasználó is dolgozhat egyidejűleg, az egyes felhasználók jogosultságait külön tudja állítani!

A NATURASOFT Pénztárkönyv program tartalmazza a kimenő- és bejövő számlák részletező nyilvántartását is, ami egyébként kötelező, ha valaki pénztárkönyvben végzi a könyvelését. Nagyon fontos tehát, hogy a könyvelő programban nem csak a ki nem fizetett számlákat, hanem minden számlát fel kell rögzíteni. Ez viszont egyáltalán nem jelenti azt, hogy duplán kellene dolgoznia, hiszen a készpénzes/bankkártyás számlák a rögzítést követően azonnal bekerülnek a pénztárkönyvbe is, így ez semmilyen többlet munkát nem jelent.

A számlák kapcsán az olyan speciális eseteket is kezeli a program, mint a fordított ÁFA, a kimenő számlák 45 napos ÁFA halasztása, pénzforgalmi elszámolású számlák, EVA alanytól történő beszerzések külön gyűjtése. A kerekítés különbözet számlánkénti automatikus könyvelése opcionálisan bekapcsolható!

Mivel a legtöbb könyvelő program csak néhány meghatározott márkájú számlázó programmal tud kapcsolatot létesíteni, ezért igazán különlegességnek számít, hogy a NATURASOFT Pénztárkönyv program bármilyen(!) számlázó programból tudja fogadni a kimenő számlák adatait, amely képes a számlák listáját Excel táblázatba kimenteni. Így könnyedén importálhatók be tömegesen az olyan egyszerű kimenő számlák, melyek számlánként maximum egy ÁFA kulcsot tartalmaznak és ahol minden kimenő számlát ugyanoda (Értékesítés árbevétele oszlop) kell könyvelni. A komplett partnernyilvántartás beemelése is szintén megoldható Excel táblázatból!

A NATURASOFT Pénztárkönyv program különlegesnek számító újításai közé tartozik a tárgyévek egy rendszerben történő kezelése és a teljesen automatikus évnyitás-évzárás. Nem kell foglalkoznia az évváltásokkal! Nem kell különböző állományokban turkálni, hogy vissza nézze az előző tárgyévek könyvelését! Nem kell külön évnyitást vagy évzárást végeznie/könyvelnie! Nem kell az új év nyitásakor azzal foglalkozni, hogy áthozza a folyamatban lévő adatokat az előző tárgyévből! Nem kell bajlódnia azzal, hogy már megnyitotta az új évet, de még módosítana az előző évben és ezért módosítani kell az évnyitást is! Felejtse el ezeket! Egy mai modern Pénztárkönyv program már nem így működik!

 
 
ÁRAK

A NATURASOFT Pénztárkönyv programunk 1 céges (13 900 Ft+ÁFA) és korlátlan céges (25 900 Ft+ÁFA) változatban kapható, aszerint, hogy hány cég könyvelését szeretné elvégezni a programban.

Amennyiben a pénztárkönyv mellett szüksége van naplófőkönyvre is, úgy ajánljuk figyelmébe Könyvelő csomagunkat (33 900 Ft+ÁFA), mely 2 program (pénztárkönyv + naplófőkönyv) korlátlan céges változatát tartalmazza kedvezményes áron.

Mindhárom változat felár nélkül telepíthető korlátlan számú számítógépre és használható több gépes, hálózatosan összekötött rendszerben is.

A feltüntetett árak egyszeri vételárak!

A pénztárkönyv program korlátlan céges változatát elsősorban könyvelőirodák és cégcsoportok figyelmébe ajánljuk, mivel ebben a változatban a felhasználó bármilyen nevű céget rögzíthet darabszám korlátozás nélkül, azonban a visszaélések és a program jogszerű használatát igazolóan a jogos felhasználó (cég) neve a programból nyomtatott listák alján feltüntetésre kerül.

FRISSÍTÉS

A feltüntetett egyszeri vételárak a vásárlás napjától számított 1 éven keresztül tartalmazzák a program díjmentes frissítését.

Az érvényes termékszámmal rendelkező ügyfeleink letölthetik a jogszabálykövetéseket, új fejlesztéseket tartalmazó programfrissítéseket és díjmentesen igénybe vehetik az e-mailben és telefonon egyaránt elérhető ügyfélszolgálati segítségnyújtást.

A pénztárkönyv szoftver a díjmentes frissítési időszak lejárta után is korlátozások nélkül használható, azonban a program aktuális jogszabályoknak megfelelő működése érdekében mindenképpen javasolt a frissítés megvásárlása.

A frissítés további 1 évre történő meghosszabbításának díja a mindenkori aktuális árlista szerint kerül megállapításra.

(Jelenleg: 1 céges változat esetén 6 000 Ft+ÁFA, korlátlan céges változat esetén 9 000 Ft+ÁFA, pénztárkönyv + naplófőkönyv csomag: 15 000 Ft+ÁFA)

RENDSZERIGÉNY

Támogatott operációs rendszerek:
- Microsoft Windows XP
- Microsoft Windows Vista (32/64 bit)
- Microsoft Windows 7 (32/64 bit)
- Microsoft Windows 8, 8.1 (32/64 bit)
- Microsoft Windows 10 (32/64 bit)
- valamint az ezeknek megfelelő Microsoft Windows Server kiszolgálótermékek

A program futtatásához szükséges hardver:
A program hardverigénye megegyezik az operációs rendszer hardverigényével, vagyis, amennyiben az adott operációs rendszer futtatható a számítógépén, úgy a program is gond nélkül futni fog rajta. Szoftverünk régebbi gépek esetén is megfelelő teljesítmény mellett használható!

A program futtatásához Internet kapcsolat nem szükséges!

Javasolt kiegészítők/beállítások a számítógéphez:
- egér
- lézer- vagy tintasugaras nyomtató
- legalább 1024x768-os képernyőfelbontás (32-bites színmélységben)
- normál (100%-os, 96 DPI) betűméret
- magyar nyelvű operációs rendszer (vagy magyar területi beállítások)

 
 

KÉPGALÉRIA

Főképernyő

FŐKÉPERNYŐ

Átlátható, egyszerű kezelőfelület

Pénztárkönyv áttekintése

PÉNZTÁRKÖNYV ÁTTEKINTÉSE

Automatikus nyitás/zárás funkció

Pénztárkönyv "A" oldal

PÉNZTÁRKÖNYV "A" OLDAL

Klasszikus pénztárkönyv formátum

Pénztárkönyv "B" oldal

PÉNZTÁRKÖNYV "B" OLDAL

PDF-be menthető kimutatások

Könyvelés képernyő

KÖNYVELÉS KÉPERNYŐ

Villámgyors könyvelési funkció

ÁFA bevallás elkészítése

ÁFA BEVALLÁS ELKÉSZÍTÉSE

Automatikus ÁFA bevallás a könyvelés alapján

Jogcímek a kontírozáshoz

JOGCÍMEK A KONTÍROZÁSHOZ

Előre feltöltött, bővíthető jogcímek

Partnernyilvántartás

PARTNERNYILVÁNTARTÁS

Excelből importálható partneradatok

Kimenő számla rögzítése

KIMENŐ SZÁMLA RÖGZÍTÉSE

Készpénzes számlák automata könyvelése

Kimenő számlák áttekintése

KIMENŐ SZÁMLÁK ÁTTEKINTÉSE

Számlák fogadása Excel fájlon keresztül

Pénzforgalmi lista

PÉNZFORGALMI LISTA

Korlátlan pénztár/bank kezelése

Éves összesítő lista

ÉVES ÖSSZESÍTŐ LISTA

Áttekinthető, Excelbe menthető kimutatások

 
 

FELHASZNÁLÓINK ÍRTÁK

Krivacska János e.v.

fémipar

"Egyszerű kezelhetőségű pénztárkönyv szoftver."

NATURASOFT Pénztárkönyv

Molnár Balázs Tamás e.v.

autószerviz

"Felhasználóbarát, sok lekérdezési lehetőséggel."

NATURASOFT Pénztárkönyv

Pápics László e.v.

erdőgazdálkodás

"Szimpatikus a program könnyű kezelhetősége és csak pozitívat olvastam, hallottam róla."

NATURASOFT Pénztárkönyv

Hidvégi Dorottya e.v.

könyvelő

"Jól és könnyen használható szoftver."

NATURASOFT Pénztárkönyv

Kanizsa-Szám Kft.

könyvviteli szolgáltatás

"Ár-érték arány jó, több más pénztárkönyv programhoz képest egyszerűbb a rögzítés és áttekinthető."

NATURASOFT Pénztárkönyv


TOVÁBBI VÉLEMÉNYEK

 

VISSZA A LAP TETEJÉRE

 
 
Program típusok
Számlázó programok
Készletnyilvántartó programok
Raktárkezelő programok
Házipénztár programok
Könyvelő programok
Szoftverek
Forint számla
Deviza számla
Számla Standard
Számla Professional
Raktár Start
Készlet és Számla Start
Készlet és Számla Standard
Készlet és Számla Professional
Házipénztár Start
Házipénztár Standard
Pénztárkönyv
Naplófőkönyv
Hasznos információk
Szoftver árlista
Hírek
Vásárlási feltételek
Adatvédelem
Szerzői jogok
Honlaptérkép
Kapcsolat
NATURASOFT Magyarország Kft.
1113 Budapest, Daróczi út 11.
Nyitva tartás: H-P: 8:30-17:00, Szo-V: Zárva
(A személyes ügyintézés a vírushelyzet miatt átmenetileg szünetel!)

Vásárlás előtti információs vonal: 06-30-945-6880
Meglévő ügyfél vonal:
06-30-876-7435, 06-30-887-4538, 06-30-877-7498

E-mail cím:  info@naturasoft.hu

Bankszámlaszám: 11711003-21456190-00000000
Adószám: 13730934-2-43
EU adószám: HU13730934

 SimplePay vásárlói tájékoztató