NATURASOFT
EGYSZERES KÖNYVELŐ PROGRAMOK

SZÁMLÁZÓ PROGRAM KÉSZLETNYILVÁNTARTÓ PROGRAM RAKTÁRKEZELŐ PROGRAM HÁZIPÉNZTÁR PROGRAM KÖNYVELŐ PROGRAM
         

NATURASOFT
EGYSZERES KÖNYVELŐ PROGRAMOK

Vissza a főoldalra Szoftverek áttekintése Ügyfélszolgálat, frissítések letöltése Gyakran feltett kérdések Kapcsolat, elérhetőség
 
 

KÖNYVELŐ PROGRAMOK

Unja már a pénztárkönyv/naplófőkönyv fáradtságos kézi kitöltését? Csak olyan könyvelő programot talált, ami elavult vagy drága? Töltse le könyvelő programunkat, mely gyors és egyszerű, kezelőfelülete pedig igazi élményt nyújt a sok régi könyvelő program között! Könyvelő programjaink összeköthetők a NAV-val, így a kimenő/bejövő számlák közvetlen letölthetők a NAV Online számla rendszerből, mellyel jelentősen felgyorsul a könyvelési folyamat!

A feltüntett árak 1 évig tartalmazzák a könyvelő programok teljes körű használatát telefonos ügyfélszolgálattal! A szoftverek frissítése, a jogszabálykövetés, valamint az ügyfélszolgálati segítségnyújtás a vásárlás napjától számított 1 évig díjmentes, majd ezt követően frissítési díj ellenében megvásárolható! A pontos frissítési díjakról a szoftver nevére kattintva tájékozódhat a termék adatlapján a Frissítés link alatt!

NATURASOFT Pénztárkönyv könyvelő program

NATURASOFT PÉNZTÁRKÖNYV

A pénztárkönyv könyvelő program segítségével egyszerűen végezheti el vállalkozása egyszeres könyvelését a hagyományos pénztárkönyv nyomtatvány kézi kitöltése nélkül.

A könyvelésben egyszerre több felhasználó is dolgozhat egyidejűleg. A programot felár nélkül telepítheti korlátlan számú számítógépre!

NETTÓ
15 900 FT

NATURASOFT Naplófőkönyv könyvelő program

NATURASOFT NAPLÓFŐKÖNYV

A NATURASOFT Naplófőkönyv egy univerzális könyvelő program, mely egyéni vállalkozók, alapítványok, egyesületek, társasházak, lakásszövetkezetek, egyházjogi személyek és más egyéb szervezetek egyszeres könyvelésére alkalmas.

A könyvelésben egyszerre több felhasználó is dolgozhat egyidejűleg. A programot felár nélkül telepítheti korlátlan számú számítógépre!

NETTÓ
15 900 FT
 

 

MI A KÜLÖNBSÉG A PÉNZTÁRKÖNYV ÉS A NAPLÓFŐKÖNYV KÖZÖTT?

A naplófőkönyv több oszlopból áll (az oszlopok a cég/szervezet működése szerint szabadon elnevezhetők), mint a pénztárkönyv, ennek megfelelően plusz nyilvántartásra (pl. követelések-kötelezettségek) alkalmas. A pénztárkönyvben történő könyvelést általában egyéni vállalkozók, őstermelők választják, míg a naplófőkönyvben főként alapítványok, társasházak, egyéb szervezetek könyvelnek. Egyéb gazdasági társaságok (pl. Bt., Kft.) a könyvelésüket csak kettős könyvviteli programban vezethetik. A NATURASOFT könyvelő programok kínálatában jelenleg főkönyvi kettős könyvviteli program nem érhető el!

Mindkét könyvelő program 1 és korlátlan céges változatban is elérhető. A korlátlan céges változatot könyvelőirodák figyelmébe ajánljuk, különös tekintettel arra, hogy a pénztárkönyv és a naplófőkönyv program korlátlan céges változata együttesen csomagban is megvásárolható kedvezményes áron.

FIGYELEM! Sokan keverik a pénztárkönyv programot a házipénztár programmal, pedig a két program teljesen más célt szolgált! A pénztárkönyv program egy könyvelő program, ami az egyéni vállalkozók, őstermelők egyszeres könyvelésére alkalmas, míg a házipénztár program "csak" a vállalkozás (e.v., Bt, Kft, stb.) házipénztárában lévő készpénzállomány nyilvántartására szolgál! Házipénztár programjaink megtekintéséhez kattintson ide!

A pénztárkönyv és a naplófőkönyv programjaink felár nélkül telepíthetők korlátlan számú gépre és telephelyre, valamint hálózatos üzemmódban is használhatók. A felhasználók jogosultságát menüpont szinten külön beállítható.

 
 

FELHASZNÁLÓINK ÍRTÁK

Komlósi Károlyné e.v.

lakóingatlan kezelése

"Több éve használok több Naturasoft szoftvert is több vállalkozásra is."

NATURASOFT Pénztárkönyv

Szigetvári Norbert e.v.

villanyszerelés

"Nagyon jó átlátható naplófőkönyv program."

NATURASOFT Naplófőkönyv

Mohos Lászlóné e.v.

könyvelés

"Egyéni vállalkozókat könyvelek vele, jól használható program."

NATURASOFT Naplófőkönyv

Mázló Lajosné e.v.

könyvelés

"Könnyű kezelhetőség, jó ár-érték arány."

NATURASOFT Naplófőkönyv

Láposiné Tóth Éva e.v.

vendéglátás

"Mind a program, mind az ár felhasználóbarát!"

NATURASOFT Pénztárkönyv


TOVÁBBI VÉLEMÉNYEK

 

VISSZA A LAP TETEJÉRE

 
 
Program típusok
Számlázó programok
Készletnyilvántartó programok
Raktárkezelő programok
Házipénztár programok
Könyvelő programok
Szoftverek
Forint számla
Deviza számla
Számla Standard
Számla Professional
Raktár Start
Készlet és Számla Start
Készlet és Számla Standard
Készlet és Számla Professional
Házipénztár Start
Házipénztár Standard
Pénztárkönyv
Naplófőkönyv
Hasznos információk
Szoftver árlista
Hírek
Vásárlási feltételek
Adatvédelem
Szerzői jogok
Honlaptérkép
Kapcsolat
NATURASOFT Magyarország Kft.
Postacím: 1114 Budapest, Hamzsabégi út 37.

Telefonos elérhetőség: H-P: 8:30-17:00
Gyakori kérdések megtekintése

Vásárlás előtti információs vonal: 06-30-945-6880
Meglévő ügyfél vonal:
06-30-876-7435, 06-30-887-4538, 06-30-877-7498

E-mail cím:  info@naturasoft.hu
Bankszámlaszám: 11711003-21456190-00000000
Adószám: 13730934-2-43
EU adószám: HU13730934

 SimplePay vásárlói tájékoztató