KÖNYVELŐ PROGRAMOK
NATURASOFT NAPLÓFŐKÖNYV PROGRAM

SZÁMLÁZÓ PROGRAM KÉSZLETNYILVÁNTARTÓ PROGRAM RAKTÁRKEZELŐ PROGRAM HÁZIPÉNZTÁR PROGRAM KÖNYVELŐ PROGRAM
         

KÖNYVELŐ PROGRAMOK
NATURASOFT NAPLÓFŐKÖNYV PROGRAM

Vissza a főoldalra Szoftverek áttekintése Ügyfélszolgálat, frissítések letöltése Gyakran feltett kérdések Kapcsolat, elérhetőség
 
 

EGYSZERES KÖNYVELŐ PROGRAMOK

NATURASOFT NAPLÓFŐKÖNYV KÖNYVELŐ PROGRAM

A NATURASOFT Naplófőkönyv egy univerzális könyvelő program, mely egyéni vállalkozók, alapítványok, egyesületek, társasházak, lakásszövetkezetek, egyházjogi személyek és más egyéb szervezetek egyszeres könyvelésére alkalmas. Naplófőkönyv programunk 1 céges és korlátlan céges (könyvelőirodák számára) változatban is megvásárolható.

184 000 db eladott licenc! A NATURASOFT az egyik legelterjedtebb Windows-os ügyviteli rendszer Magyarországon!

KIEMELT FUNKCIÓK

- korlátlan gépen használhatja felár nélkül, akár interneten keresztül is
- ÁFA bevallás összeállítása (M-es lapok is), A60-as összesítő nyilatkozat készítése, feladás ÁNYK programnak
- kimenő- és bejövő számlák online importálása a NAV Online számla rendszerből
- egy cégen/szervezeten belül korlátlan számú bank/pénztár kezelése
- szabadon elnevezhető naplófőkönyv oszlopfejlécek
- egyszerűsített beszámoló (mérleg, eredmény levezetés) sablonok különböző szervezetek részére
- minden tárgyév egy rendszerben történő kezelése, könnyű visszakereshetőség, kimagasló átláthatóság
- teljesen automatikus évnyitás-évzárás kezelése, előző tárgyévek könyvelése rugalmasan módosítható
- előre feltöltött (szabadon bővíthető) jogcím törzs a gazdasági események gyorsabb kontírozásához
- speciális esetek kezelése (pl. Fordított ÁFA, ÁFA halasztás, pénzforgalmi elszámolás, stb.)
- Excel- és PDF fájlba történő mentés

NETTÓ VÉTELÁR, TELEFONOS ÜGYFÉLSZOLGÁLATTAL
1 CÉGES VÁLTOZAT

13 900 FT

KORLÁTLAN CÉGES VÁLTOZAT

19 900 FT

PÉNZTÁRKÖNYV + NAPLÓFŐKÖNYV CSOMAG KÖNYVELŐKNEK

29 900 FT


Funkciók | Árak | Frissítés | Rendszerigény | Képek | Referenciák | További programjaink
 
 
FUNKCIÓK

A NATURASOFT Naplófőkönyv könyvelő programmal kiválthatja a naplófőkönyv nyomtatvány kézi vezetését, nem kell többet bajlódnia a havi összesítésekkel, az oldalak közötti átvezetések számolásával, egy későn előkerülő számla utólagos könyvelése sem okoz gondot, valamint az elrontott könyvelési tételeket is könnyen javíthatja.

FŐBB FUNKCIÓK
- klasszikus naplófőkönyv formátum (A/B/C oldal)
- ÁFA bevallás összeállítása
- A60-as összesítő nyilatkozat készítése
- Feladás ÁNYK programnak
- M-es lapok kitöltése
- kimenő/bejövő számla részletező nyilvántartása
- kimenő/bejövő számlák online importálása
- számla kiegyenlítések kezelése
- kerekítési különbözet automatikus könyvelése
- automatikus évnyitás-évzárás
- tárgyévek egy rendszerben történő kezelése
- iktatószám a tételek egyedi beazonosításához
KIEGÉSZÍTŐ FUNKCIÓK
- 45 napos ÁFA halasztás kezelése
- fordított ÁFA könyvelése
- pénzforgalmi elszámolás kezelése
- kitöltés a partner előző számlája alapján
- kontírozás felajánlása gazdasági eseményhez
- következő számla felvitel az előző alapján
- napon belüli könyvelési sorrend meghatározása
- oszlop áthelyezés jogcím alapján
- oszlopok között átvezetés könyvelése
TÖRZSADATOK
- ÁFA kulcsok szabadon bővíthetők
- csoportosítás (pl. részleg vagy munkaszám)
- jogcímek a kontírozáshoz (előre feltöltve)
- jogcímnél gyorskód vagy rovatszám kezelése
- korlátlan számú pénztár/bank kezelése
- partnernyilvántartás (vevő-szállító bontásban)
- partneradatok beemelése Excel fájlból
- fizetési módok kezelése
- irányítószám adatbázis
LISTÁK, KIMUTATÁSOK
- ÁFA analitika (összesített/részletes)
- mérleg, eredmény levezetés sablonok
- eredménykimutatás
- éves összesítő lista
- jogcímek listája
- kontírsorok listája
- naplófőkönyvi tételek listája
- oszloppár analitika (növekedés/csökkenés)
- összesítő lista csoport (pl. részleg) szerint
- összesítő lista jogcím szerint
- partnerek listája
- partnerforgalmi listák (kimenő/bejövő)
- pénzforgalmi lista (pénztár/bank analitika)
NAPLÓFŐKÖNYV SZERKEZETE
- szabadon elnevezhető oszlopok
- 3 db bevétel oszlop + ÁFA oszlop
- 11 db kiadás oszlop + ÁFA oszlop
- Jegyzett/saját tőke oszloppár
- Pénzügyi eredmény elszámolása oszloppár
- 4 db követelés oszloppár
- 4 db kötelezettség oszloppár
ÁLTALÁNOS, KEZELÉS
- ablakméretek, táblázatok mentése
- állítható színek és háttérkép
- Excel- és PDF fájlba történő mentés
- felhasználók és jogosultságok kezelése
- funkciók gyorselérésének kijelzése
- hálózatos használat
- navigálás ENTER billentyűvel is
- részletes szűrési lehetőségek
- táblázatban történő gyorskeresés
( A felsorolás nem teljes körű! )

A naplófőkönyv oszlopfejlécei szabadon elnevezhetők, ezért a NATURASOFT Naplófőkönyv program nem csak egyéni vállalkozók, hanem alapítványok, egyesületek, társasházak, lakásszövetkezetek, egyházjogi személyek és más egyéb szervezetek egyszeres könyvelésére is kiválóan alkalmas. Ön meg tudja adni a cég/szervezet jellegét, mely alapján a program feltölti az adott cégre/szervezetre vonatkozó naplófőkönyv oszlopfejléceket, jogcímeket, mérleg és eredmény levezetés sablonokat. Például a naplófőkönyv programban külön séma van az alaptevékenység mellett vállalkozói tevékenységet folytató és nem folytató szervezetek részére, stb.

A NATURASOFT Naplófőkönyv program tudása nem merül ki pusztán a naplófőkönyv vezetésében, másik fő célja ugyanis, hogy ÁFA alanyok esetén segítsen az ÁFA bevallás összeállításában (65-ös bevallás fő sorai, M-es lapok, A60-as összesítő nyilatkozat). A hagyományos naplófőkönyv nyomtatvány kézi könyvelése esetén nem igen lehetne kitölteni az ÁFA bevallást, ha csak nem vezet valaki a könyvelés mellett sok-sok egyéb táblázatot is. A könyvelő program használata esetén erre nincs szükség! A NATURASOFT Naplófőkönyv programban a tételek (pl. számlák) kontírozásakor nem csak az dől el, hogy az adott tétel mely naplófőkönyv oszlopba kerüljön, hanem az is, hogy az ÁFA bevallás mely sorát érinti. Ennek köszönhetően az ÁFA bevallás fő sorait a program a könyveléssel egyidejűleg vezeti, melynek eredménye kinyomtatható vagy Excel táblázatba menthető, illetve közvetlen feladható a NAV ÁNYK programja felé.

A kész könyvelési anyag klasszikus naplófőkönyv formátumban (A4-es fekvő lap, A/B/C oldal) nyomtatható, de ha csak listázni szeretne, akkor lehetőség van Excel táblázatba is menteni.

A tételek kontírozását előre feltöltött jogcímek alapján lehet elvégezni, mely természetesen szabadon módosítható, bővíthető. A jogcímek kiválaszthatók nevük- vagy egy előre megadott gyorskód alapján, ez utóbbi igény szerint rovatszámként is használható. A kontírozás opcionálisan 1 csoporthoz rendelhető (pl. részleg- vagy munkaszám). A csoportosítási elven belül korlátlan csoport különböztethető meg. A csoport szerint mindenhol lehet szűrni, illetve lehetőség van csoport szerinti összesítő lista megtekintésére is.

Más könyvelő programok nagyon bosszantó tulajdonsága, hogy a könyvelési tétel sorszáma állandóan változik, ha nem szigorúan időrendben könyvel. Mi ezt a problémát is kiküszöböltük! A NATURASOFT Naplófőkönyv programban minden egyes könyvelési tétel egyedi iktatószámot kap, amit nyugodtan ráírhat ceruzával a könyvelt bizonylatra, mert ez az iktatószám soha nem változik meg, sem tétel módosításkor, sem akkor, ha időben ez elé a tétel elé könyvel.

A könyvelésben egyszerre több felhasználó is dolgozhat egyidejűleg, az egyes felhasználók jogosultságait külön tudja állítani!

A NATURASOFT Naplófőkönyv program tartalmazza a kimenő- és bejövő számlák részletező nyilvántartását is, ami egyébként kötelező, ha valaki naplófőkönyvben végzi a könyvelését. Nagyon fontos tehát, hogy a könyvelő programban nem csak a ki nem fizetett számlákat, hanem minden számlát fel kell rögzíteni. Ez viszont egyáltalán nem jelenti azt, hogy duplán kellene dolgoznia, hiszen a készpénzes/bankkártyás számlák a rögzítést követően azonnal bekerülnek a naplófőkönyvbe is, így ez semmilyen többlet munkát nem jelent.

A számlák kapcsán az olyan speciális eseteket is kezeli a program, mint a fordított ÁFA, a kimenő számlák 45 napos ÁFA halasztása, pénzforgalmi elszámolású számlák. A kerekítés különbözet számlánkénti automatikus könyvelése opcionálisan bekapcsolható!

Mivel a legtöbb könyvelő program csak néhány meghatározott márkájú számlázó programmal tud kapcsolatot létesíteni, ezért igazán különlegességnek számít, hogy a NATURASOFT Pénztárkönyv program összeköthető a NAV Online számla rendszerrel, így bármilyen(!) számlázó programból tudja fogadni a kimenő számlák adatait, sőt a bejövő számlák online letöltésére is képes. Így könnyedén importálhatja be a kimenő/bejövő számlákat, jelentősen felgyorsítva a könyvelési folyamatot. A komplett partnernyilvántartás beemelése bármikor megoldható Excel táblázatból, de egy új partner rögzítése is nagyon gyors, mivel a program képes az adószám alapján kitölteni a partner teljes címét!

A NATURASOFT Naplófőkönyv program különlegesnek számító újításai közé tartozik a tárgyévek egy rendszerben történő kezelése és a teljesen automatikus évnyitás-évzárás megoldása. Nem kell foglalkoznia az évváltásokkal! Nem kell különböző állományokban turkálni, hogy vissza nézze az előző tárgyévek könyvelését! Nem kell külön évnyitást vagy évzárást végeznie/könyvelnie! Nem kell az új év nyitásakor azzal foglalkozni, hogy áthozza a folyamatban lévő adatokat az előző tárgyévből! Nem kell bajlódnia azzal, hogy már megnyitotta az új évet, de még módosítana az előző évben és ezért módosítani kell az évnyitást is! Felejtse el ezeket! Egy mai modern Naplófőkönyv program már nem így működik!

 
 
ÁRAK

A NATURASOFT Naplófőkönyv programunk 1 céges (13 900 Ft+ÁFA) és korlátlan céges (19 900 Ft+ÁFA) változatban kapható, aszerint, hogy hány cég könyvelését szeretné elvégezni a programban.

Amennyiben a naplófőkönyv mellett szüksége van pénztárkönyvre is, úgy ajánljuk figyelmébe Könyvelő csomagunkat (29 900 Ft+ÁFA), mely 2 program (pénztárkönyv + naplófőkönyv) korlátlan céges változatát tartalmazza kedvezményes áron.

Mindhárom változat felár nélkül telepíthető korlátlan számú számítógépre és használható több gépes, hálózatosan összekötött rendszerben is.

A naplófőkönyv program korlátlan céges változatát könyvelőirodák és cégcsoportok figyelmébe ajánljuk, mivel ebben a változatban a felhasználó bármilyen nevű céget rögzíthet darabszám korlátozás nélkül, azonban a visszaélések és a program jogszerű használatát igazolóan a jogos felhasználó (cég) neve a programból nyomtatott listák alján feltüntetésre kerül és a cég tevékenységét a vásárláskor ellenőrizzük.

FRISSÍTÉS

A feltüntetett vételár a vásárlás napjától számított 1 éven keresztül tartalmazza a program teljes körű használatát és díjmentes frissítését.

Az érvényes termékszámmal rendelkező ügyfeleink letölthetik a jogszabálykövetéseket, új fejlesztéseket tartalmazó programfrissítéseket és díjmentesen igénybe vehetik az e-mailben és telefonon egyaránt elérhető ügyfélszolgálati segítségnyújtást.

Amennyiben a naplófőkönyv program előfizetése lejár és nem hosszabbítja meg azt, úgy nem lesz jogosult a program teljes körű használatára (pl. új bizonylatok rögzítése), frissítésére, illetve az ügyfélszolgálati segítségnyújtásra!

A frissítés további 1 évre történő meghosszabbításának díja a mindenkori aktuális árlista szerint kerül megállapításra.

( 1 céges változat esetén 13 900 Ft+ÁFA / év, korlátlan céges változat esetén 19 900 Ft+ÁFA / év, pénztárkönyv + naplófőkönyv csomag: 29 900 Ft+ÁFA / év )

RENDSZERIGÉNY

Támogatott operációs rendszerek:
- Microsoft Windows 11 (64 bit)
- Microsoft Windows 10 (32/64 bit)
- Microsoft Windows 8, 8.1 (32/64 bit)
- Microsoft Windows 7 (32/64 bit)
- Microsoft Windows Vista (32/64 bit)
- Microsoft Windows XP
- valamint az ezeknek megfelelő Microsoft Windows Server kiszolgálótermékek

A program futtatásához szükséges hardver:
A program hardverigénye megegyezik az operációs rendszer hardverigényével, vagyis, amennyiben az adott operációs rendszer futtatható a számítógépén, úgy a program is gond nélkül futni fog rajta. Szoftverünk régebbi gépek esetén is megfelelő teljesítmény mellett használható!

A program futtatásához Internet kapcsolat nem szükséges!

Javasolt kiegészítők/beállítások a számítógéphez:
- egér
- lézer- vagy tintasugaras nyomtató
- legalább 1024x768-os képernyőfelbontás (32-bites színmélységben)
- normál (100%-os, 96 DPI) betűméret
- magyar nyelvű operációs rendszer (vagy magyar területi beállítások)

 
 

KÉPGALÉRIA

Főképernyő

FŐKÉPERNYŐ

Átlátható, egyszerű kezelőfelület

Naplófőkönyv "A" oldal

NAPLÓFŐKÖNYV "A" OLDAL

Klasszikus naplófőkönyv formátum

Naplófőkönyv "B" oldal

NAPLÓFŐKÖNYV "B" OLDAL

Szabadon módosítható oszlopfejlécek

Naplófőkönyv "C" oldal

NAPLÓFŐKÖNYV "C" OLDAL

4-4 egyéni követelés/kötelezettség oszlop

Átírható oszlopfejlécek

ÁTÍRHATÓ OSZLOPFEJLÉCEK

Univerzális naplófőkönyv formátum

Naplófőkönyv áttekintése

NAPLÓFŐKÖNYV ÁTTEKINTÉSE

Automatikus nyitás/zárás funkció

Könyvelés képernyő

KÖNYVELÉS KÉPERNYŐ

Villámgyors könyvelési funkció

ÁFA bevallás elkészítése

ÁFA BEVALLÁS ELKÉSZÍTÉSE

Automatikus ÁFA bevallás a könyvelés alapján

A60-as összesítő nyilatkozat

A60-AS ÖSSZESÍTŐ NYILATKOZAT

Automatikus kitöltés a könyvelés alapján, feladás ÁNYK programnak

Jogcímek a kontírozáshoz

JOGCÍMEK A KONTÍROZÁSHOZ

Előre feltöltött, bővíthető jogcímek

Kimenő számlák áttekintése

KIMENŐ SZÁMLÁK ÁTTEKINTÉSE

Számlák fogadása Excel fájlon keresztül

Pénzforgalmi lista

PÉNZFORGALMI LISTA

Korlátlan pénztár/bank kezelése

Egyszerűsített beszámolók

EGYSZERŰSÍTETT BESZÁMOLÓK

Többféle beépített sablon

 
 

FELHASZNÁLÓINK ÍRTÁK

ANKA Kereskedelmi Bt.

villanyszerelés

"Kedvező árú, jól kezelhető szoftver."

NATURASOFT Naplófőkönyv

Mázló Lajosné e.v.

könyvviteli szolgáltatás

"Egyszerű a program kezelése."

NATURASOFT Naplófőkönyv

Somodi Balázs e.v.

kereskedelem

"A Naturasoft-os készlet program bevált, így naplófőkönyv szoftvert is innen vásároltunk."

NATURASOFT Naplófőkönyv

Dr. Szanyi Csaba e.v.

állategészségügyi szolgáltatás

"Megelégedéssel használom másik vállalkozás könyvelésénél, így ide is ezt vettem meg."

NATURASOFT Naplófőkönyv

Profit Plan Bt.

számviteli tevékenység

"Ajánlották a programot, a demo változat szimpatikus és ár-érték arányban is kedvező."

NATURASOFT Naplófőkönyv


TOVÁBBI VÉLEMÉNYEK

 

VISSZA A LAP TETEJÉRE

 
 
Program típusok
Számlázó programok
Készletnyilvántartó programok
Raktárkezelő programok
Házipénztár programok
Könyvelő programok
Szoftverek
Forint számla
Deviza számla
Számla Standard
Számla Professional
Raktár Start
Készlet és Számla Start
Készlet és Számla Standard
Készlet és Számla Professional
Házipénztár Start
Házipénztár Standard
Pénztárkönyv
Naplófőkönyv
Hasznos információk
Szoftver árlista
Hírek
Vásárlási feltételek
Adatvédelem
Szerzői jogok
Honlaptérkép
Kapcsolat
NATURASOFT Magyarország Kft.
Postacím: 1114 Budapest, Hamzsabégi út 37.

Telefonos elérhetőség: H-P: 8:30-17:00
Gyakori kérdések megtekintése

Vásárlás előtti információs vonal: 06-30-945-6880
Meglévő ügyfél vonal:
06-30-876-7435, 06-30-877-7498, 06-30-887-4538

E-mail cím:  info@naturasoft.hu
Bankszámlaszám: 11711003-21456190-00000000
Adószám: 13730934-2-43
EU adószám: HU13730934

 SimplePay vásárlói tájékoztató