NATURASOFT
SZERZŐI JOGOK

SZÁMLÁZÓ PROGRAM KÉSZLETNYILVÁNTARTÓ PROGRAM RAKTÁRKEZELŐ PROGRAM HÁZIPÉNZTÁR PROGRAM KÖNYVELŐ PROGRAM
         

NATURASOFT
SZERZŐI JOGOK

Vissza a főoldalra Szoftverek áttekintése Ügyfélszolgálat, frissítések letöltése Gyakran feltett kérdések Kapcsolat, elérhetőség
 
 

SZERZŐI JOGOK

Azzal, hogy belép a www.naturasoft.hu valamely oldalára, elfogadja az alábbi feltételeket, még abban az esetben is, ha nem regisztrált felhasználója, előfizetője a rendszer egyik szolgáltatásának sem:

Az oldalon megjelent teljes tartalom - beleértve annak felépítését, a leírásokat, DEMO verziókat, éles programverziókat, dokumentációkat és felhasználási feltételeket, adatvédelmi tájékoztatót és jelen szerzői jogi leírásokat is - a NATURASOFT Magyarország Kft. (továbbiakban: szerző) szellemi tulajdonát képezik, és szerzői jogvédelem alatt állnak. A weblap tartalmának engedély nélküli felhasználása, másolása, publikálása tilos. Az oldalon található tartalomból csak abban az esetben lehet szabadon idézni egy-egy részletet, amennyiben ehhez a szerző írásban hozzájárult, valamint a cikk írója a forrásban feltünteti a www.naturasoft.hu webcímet. A lap tartalmának bizonyos részeit - kizárólag saját felhasználás céljából - elmentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult a lap így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára. Az oldalak bármely részére hivatkozás helyezhető el más online tartalomban előzetes kérés nélkül. A linkelés megszüntetését azonban oldalunkhoz nem méltó körülmények esetén bármikor kérhetjük. A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A szerző követelheti a jogsértés abbahagyását, és kárának megtérítését.

A NATURASOFT szoftver(ek) számítógépre való telepítésével, illetve bármi egyéb módon történő használatba vételével a felhasználó teljes mértékben vállalja és elfogadja a licencszerződés feltételeit. (A licencszerződés a szoftver telepítési folyamat során teljes egészében olvasható.)

A NATURASOFT szoftver(ek) a szerzői jog és nemzetközi jogi egyezmények, egyéb, a szellemi tulajdonra vonatkozó jogszabályok és nemzetközi egyezmények védelme alatt állnak. A NATURASOFT Magyarország Kft. a szerződött ügyfelei számára csak a szoftver használatát engedélyezi, tulajdonjogát nem adja át.

A NATURASOFT szoftver(ek) egészének vagy egy részének, technikai megoldásainak, ötleteinek, szövegeinek és a szoftverhez kapcsolódó anyagainak másolása tilos és jogellenes a szerzői jogra és a szellemi alkotásra vonatkozó jogszabályok alapján. Ezeken felül, a programforrások visszafejtése, adatbázis felépítés elemzése, külső programból történő manipulálása szigorúan tilos.

A NATURASOFT Magyarország Kft. fentiek megsértése esetén, közjegyző által hitelesített bizonyítékok alapján, jogi úton lép fel minden esetben.

A www.naturasoft.hu oldalon található Windows operációs rendszerek megnevezése, logo-ja a (C) Microsoft Corporation, míg a Teamviewer program és logo-ja a Teamviewer GmbH bejegyzett védjegye vagy védjegyei az Egyesült Államokban és/vagy más országokban, és tulajdonosaik tulajdonát képezik.

Copyright (C) 2006-2024 NATURASOFT Magyarország Kft.
Minden jog fenntartva.

 

VISSZA A LAP TETEJÉRE

Program típusok
Számlázó programok
Készletnyilvántartó programok
Raktárkezelő programok
Házipénztár programok
Könyvelő programok
Szoftverek
Forint számla
Deviza számla
Számla Standard
Számla Professional
Raktár Start
Készlet és Számla Start
Készlet és Számla Standard
Készlet és Számla Professional
Házipénztár Start
Házipénztár Standard
Pénztárkönyv
Naplófőkönyv
Hasznos információk
Szoftver árlista
Hírek
Vásárlási feltételek
Adatvédelem
Szerzői jogok
Honlaptérkép
Kapcsolat
NATURASOFT Magyarország Kft.
Postacím: 1114 Budapest, Hamzsabégi út 37.

Telefonos elérhetőség: H-P: 8:30-17:00
Gyakori kérdések megtekintése

Vásárlás előtti információs vonal: 06-30-945-6880
Meglévő ügyfél vonal:
06-30-887-4538, 06-30-877-7498, 06-30-876-7435

E-mail cím:  info@naturasoft.hu
Bankszámlaszám: 11711003-21456190-00000000
Adószám: 13730934-2-43
EU adószám: HU13730934

 SimplePay vásárlói tájékoztató