NATURASOFT
SZÁMLÁZÓ PROGRAMOK

SZÁMLÁZÓ PROGRAM KÉSZLETNYILVÁNTARTÓ PROGRAM RAKTÁRKEZELŐ PROGRAM HÁZIPÉNZTÁR PROGRAM KÖNYVELŐ PROGRAM
         

NATURASOFT
SZÁMLÁZÓ PROGRAMOK

Vissza a főoldalra Szoftverek áttekintése Ügyfélszolgálat, frissítések letöltése Gyakran feltett kérdések Kapcsolat, elérhetőség
 
 

SZÁMLÁZÓ PROGRAMOK

Számlázó program egyszerűen és gyorsan, igényes számlák kiállítása pár kattintással! Elege van a drága és bonyolult számlázó programokból? Töltsön le oldalunkról egy NATURASOFT számlázó programot, azonnal érezni fogja a különbséget!

Programjaink havidíj nélkül használhatók, teljes körű (nem automata tájékoztatás) telefonos ügyfélszolgálattal! A szoftvert egyszeri vételár ellenében korlátlan ideig használhatja további díjfizetés nélkül. A frissítés megvásárlása opcionális, csak akkor veszi meg, amikor Önnek szüksége van rá!

NATURASOFT Forint számla számlázó program

NATURASOFT
FORINT SZÁMLA

Ez a számlázó program elsősorban azon felhasználók számára készült, akik egy egyszerűen kezelhető és olcsó, de ugyanakkor igényesen kidolgozott, megbízható programot keresnek forintos számlák kiállításához.

Kifejezetten forintos számlák, minél egyszerűbben és gyorsabban történő kiállításához készítettük ezt a programunkat.

NETTÓ
6 500 FT

Megrendelés

Letöltés

NATURASOFT Deviza számla számlázó program

NATURASOFT
DEVIZA SZÁMLA

A Deviza számla számlázó program Kifejezetten azon felhasználók számára készült, akik forintos és devizás számlákat is szeretnének kiállítani. Használatával egyszerűen és gyorsan állíthat ki számlákat bármilyen pénznemben.

A számlákat 10 nyelven tudja kinyomtatni, ahol opcionálisan választhat, hogy a feliratok egy- vagy egyszerre két nyelven jelenjenek meg. A program a számlákon kívül díjbekérők (Pro Forma) kiállítására is alkalmas!

NETTÓ
8 500 FT

Megrendelés

Letöltés

NATURASOFT Számla Standard számlázó program

NATURASOFT
SZÁMLA STANDARD

A Standard számlázó program tartalmazza a mindennapi igényekhez szükséges funkciókat, mégis egyszerűen kezelhető, megbízható és egyben igényesen kidolgozott felhasználói felülettel rendelkezik.

A programmal bármilyen pénznemben, 10 nyelven állíthat ki számlát, szállítólevelet, árajánlatot, díjbekérőt (Pro Forma), fizetési felszólítást. Ezen kívül alkalmas a bejövő számlák nyilvántartására is (online importálható), valamint beépített házipénztár funkcióval is rendelkezik.

NETTÓ
15 900 FT

Megrendelés

Letöltés

NATURASOFT Számla Professional számlázó program

NATURASOFT
SZÁMLA PROFESSIONAL

A Professional számlázó program azon tapasztalt felhasználók számára készült, akiknek a hétköznapi számlázási feladatokon túl több funkció mellett is egyszerűen kezelhető és minőségi számlázó programra van szükségük.

A Standard változat minden funkcióját tartalmazza, azonban olyan speciális feladatokra is alkalmas, mint a többnyelvű cikktörzs, a környezetvédelmi termékdíj kezelése, csekkes számla nyomtatása, vagy a számlák/díjbekérők kötegelt kiállítása. Ebben a számlázó programban külön iktathatja a vevői megrendeléseket is.

NETTÓ
29 900 FT

Megrendelés

Letöltés

 

Számlázó program funkciók összehasonlítása

 

MELYIK SZÁMLÁZÓ PROGRAMOT VÁLASSZAM?

Amennyiben csak forintos számlák számítógéppel történő kiállítása (hagyományos kézi számlatömb kiváltása) a cél, úgy a NATURASOFT Forint számla számlázó programot ajánljuk, mivel erre a célra ez a legegyszerűbb és legolcsóbb megoldás.

Abban az esetben, ha a forintos számlák mellett devizás számlákat vagy díjbekérőket is állítana ki, de igazából nincs szüksége ezeken kívül egyéb funkciókra, úgy a NATURASOFT Deviza számla számlázó programot javasoljuk, mert a könnyen átlátható felhasználói felület miatt ezzel a legegyszerűbb a devizás számlák, díjbekérők kiállítása, legyen szó belföldi, export, vagy több nyelvű számlák kiállításáról.

Amennyiben a számlák és díjbekérők kiállításán kívül többre van szüksége (pl. több eladási árkategória, árajánlat vagy szállítólevél készítése, fizetési felszólítás, egyenlegközlő, bejövő számlák rögzítése, házipénztár funkció, stb.), de még egyszerűen kezelhető szoftvert keres, úgy kínálatunkból a NATURASOFT Számla Standard számlázó programot ajánljuk figyelmébe, mely gyakorlatilag tartalmazza az általános igényeknek megfelelő funkciókat.

A számlázó program tudásával szemben támasztott még nagyobb igények esetén a NATURASOFT Számla Professional számlázó programot javasoljuk, mivel ebben a változatban kaptak helyet mindazok a speciális vagy ritka funkciók, melyek egy egyszerűbb vagy olcsóbb programból hiányoznak.

FIGYELEM! Az Internetről számos olyan elavult számlázó program tölthető le, melyek nem a hatályos jogszabályok szerint működnek! A hatályos magyar jogszabályok szerint a számlát már nem kell példányszámozni és nem kell megkülönböztetni a számlák eredeti- és másolati példányát sem! Ellenőrizze ezt, ha nem NATURASOFT számlázó programot vásárol! Jogszabályi háttér megtekintése >>

Minden számlázó programunk rendelkezik a 2018. július 1-től megkövetelt NAV bekötés funkcióval és a 2016-tól kötelezően előírt Adóhatósági ellenőrzési adatszolgáltatás funkcióval!

 
 

FELHASZNÁLÓINK ÍRTÁK

JBC AGRO Kft.

mezőgazdaság

"Már használtam másik vállalkozás kapcsán is, nagyon tetszik a felülete!"

NATURASOFT Számla Professional

ZÖLD SZÁL Kft.

csomagolóanyag forgalmazás

"Ismerősöm ajánlása alapján válaszottam a programot."

NATURASOFT Számla Professional

Va-Na Üvegező Bt.

üvegezés, építőipar

"Egyszerűen kezelhető és a kiállítható számlák száma/értéke sincs korlátozva."

NATURASOFT Deviza számla

Kondád Béla e.v.

villanyszerelés

"Tökéletesen működik és nagyon egyszerű kezelni!"

NATURASOFT Deviza számla

G-Fakt Corp Kft.

vegyi termék gyártása

"Egyszerű számlázó program, letisztult felülettel, mely gyorsbillentyűkkel is vezérelhető."

NATURASOFT Deviza számla


TOVÁBBI VÉLEMÉNYEK

 

VISSZA A LAP TETEJÉRE

 
 
Program típusok
Számlázó programok
Készletnyilvántartó programok
Raktárkezelő programok
Házipénztár programok
Könyvelő programok
Szoftverek
Forint számla
Deviza számla
Számla Standard
Számla Professional
Raktár Start
Készlet és Számla Start
Készlet és Számla Standard
Készlet és Számla Professional
Házipénztár Start
Házipénztár Standard
Pénztárkönyv
Naplófőkönyv
Hasznos információk
Szoftver árlista
Hírek
Vásárlási feltételek
Adatvédelem
Szerzői jogok
Honlaptérkép
Kapcsolat
NATURASOFT Magyarország Kft.
1113 Budapest, Daróczi út 11.
Nyitva tartás: H-P: 8:30-17:00, Szo-V: Zárva
(A személyes ügyintézés a vírushelyzet miatt átmenetileg szünetel!)

Vásárlás előtti információs vonal: 06-30-945-6880
Meglévő ügyfél vonal:
06-30-877-7498, 06-30-887-4538, 06-30-876-7435

E-mail cím:  info@naturasoft.hu

Bankszámlaszám: 11711003-21456190-00000000
Adószám: 13730934-2-43
EU adószám: HU13730934

 SimplePay vásárlói tájékoztató