NATURASOFT
SZÁMLÁZÓ PROGRAMOK

SZÁMLÁZÓ PROGRAM KÉSZLETNYILVÁNTARTÓ PROGRAM RAKTÁRKEZELŐ PROGRAM HÁZIPÉNZTÁR PROGRAM KÖNYVELŐ PROGRAM
         

NATURASOFT
SZÁMLÁZÓ PROGRAMOK

Vissza a főoldalra Szoftverek áttekintése Ügyfélszolgálat, frissítések letöltése Gyakran feltett kérdések Kapcsolat, elérhetőség
 
 

SZÁMLÁZÓ PROGRAMOK

Számlázó program egyszerűen és gyorsan, igényes számlák kiállítása pár kattintással! Elege van a drága és bonyolult számlázó programokból? Töltsön le oldalunkról egy NATURASOFT számlázó programot, azonnal érezni fogja a különbséget!

A feltüntetett árak 1 évig tartalmazzák a számlázó programok teljes körű használatát telefonos ügyfélszolgálattal! A szoftverek frissítése, a jogszabálykövetés, valamint az ügyfélszolgálati segítségnyújtás a vásárlás napjától számított 1 évig díjmentes, majd ezt követően frissítési díj ellenében megvásárolható! A pontos frissítési díjakról a szoftver nevére kattintva tájékozódhat a termék adatlapján a Frissítés link alatt!

NATURASOFT Forint számla számlázó program

NATURASOFT
FORINT SZÁMLA

Ezt a számlázó programunkat azoknak ajánljuk, akik egy egyszerűen kezelhető és olcsó, de igényes és megbízható számlázó programot keresnek.

Kifejezetten forintos számlák minél egyszerűbben és gyorsabban történő kiállításához készítettük ezt a számlázót.

NETTÓ
7 900 FT

NATURASOFT Deviza számla számlázó program

NATURASOFT
DEVIZA SZÁMLA

Ezt számlázó programot azoknak ajánljuk, akik forintos és devizás számlákat is szeretnének kiállítani. A programmal egyszerűen állíthat ki számlákat bármilyen pénznemben.

A számlákat 10 nyelven tudja kinyomtatni és opcionálisan választhat, hogy a feliratok egy vagy két nyelven jelenjenek meg. A számlázó program díjbekérők (pro Forma) kiállítására is alkalmas!

NETTÓ
9 900 FT

NATURASOFT Számla Standard számlázó program

NATURASOFT
SZÁMLA STANDARD

A Standard számlázó program tartalmazza a mindennapi igényekhez szükséges összes funkciót, mégis letisztult és egyszerűen kezelhető.

Bármilyen pénznemben, 10 nyelven állíthat ki számlát, szállítólevelet, árajánlatot, díjbekérőt, fizetési felszólítást. Online importálhatja a bejövő számlákat is, valamint beépített házipénztár funkcióval is rendelkezik.

NETTÓ
14 900 FT

NATURASOFT Számla Professional számlázó program

NATURASOFT
SZÁMLA PROFESSIONAL

A Professional számlázó program az általános funkciókon túl speciális feladatokra is alkalmas. Természetesen mindent tud, amit a kisebb csomagok.

A Standard változat tudásán felül képes webáruházból letölteni a megrendeléseket, kötegelten kiállítani a számlákat, díjbekérőket és számos speciális funckiót tartalmaz: pl. többnyelvű cikktörzs, környezetvédelmi termékdíj kezelése, csekkes számlák nyomtatása.

NETTÓ
23 900 FT

 

Számlázó program funkciók összehasonlítása

 

MELYIK SZÁMLÁZÓ PROGRAMOT VÁLASSZAM?

Amennyiben csak forintos számlák számítógéppel történő minél egyszerűbb kiállítása a cél (pl. kézi számlatömb kiváltása), úgy a NATURASOFT Forint számla számlázó programot ajánljuk.

Abban az esetben, ha a forintos számlák mellett devizás számlákat vagy díjbekérőket is állítana ki, de igazából nincs szüksége ezeken kívül egyéb funkciókra, úgy a NATURASOFT Deviza számla számlázó programot javasoljuk, mert a könnyen átlátható felhasználói felület miatt ezzel a legegyszerűbb a devizás számlák, díjbekérők kiállítása, legyen szó belföldi, export, vagy több nyelvű számlák kiállításáról.

Amennyiben a számlák és díjbekérők kiállításán kívül többre van szüksége (pl. több eladási árkategória, árajánlat vagy szállítólevél készítése, fizetési felszólítás, egyenlegközlő, bejövő számlák rögzítése, házipénztár funkció, stb.), de még egyszerűen kezelhető szoftvert keres, úgy kínálatunkból a NATURASOFT Számla Standard számlázó programot ajánljuk figyelmébe, mely gyakorlatilag tartalmazza az általános igényeknek megfelelő funkciókat.

Akkor, ha rendelkezik webáruházzal vagy szeretné kötegelten kiállítani a számlákat vagy esetleg valami ritkább funkcióra van szüksége, úgy a NATURASOFT Számla Professional számlázó programot javasoljuk, mivel ebben a változatban kaptak helyet mindazok a speciális funkciók, melyek egy egyszerűbb vagy olcsóbb számlázó programból hiányoznak.

FIGYELEM! Az Internetről számos olyan elavult számlázó program tölthető le, melyek nem a hatályos jogszabályok szerint működnek! A hatályos magyar jogszabályok szerint a számlát már nem kell példányszámozni és nem kell megkülönböztetni a számlák eredeti- és másolati példányát sem! Ellenőrizze ezt, ha nem NATURASOFT számlázó programot vásárol! Jogszabályi háttér megtekintése >>

Minden számlázó programunk rendelkezik a 2018. július 1-től megkövetelt NAV online számlázó adatkapcsolat funkcióval és a 2016-tól kötelezően előírt Adóhatósági ellenőrzési adatszolgáltatás funkcióval!

A számlázó programok felár nélkül telepíthetők korlátlan számú gépre és telephelyre, valamint hálózatos üzemmódban is használhatók. A felhasználók jogosultsága menüpont szinten külön beállítható.

 
 

FELHASZNÁLÓINK ÍRTÁK

Szrdity Technologies Kft.

speciális gépgyártás

"Könnyen kezelhető a számlázó szoftver."

NATURASOFT Számla Professional

Nemes Norbert e.v.

építőipar

"A könyvelőm ajánlotta a Naturasoft-ot, hogy könnyen kezelhető."

NATURASOFT Forint számla

Adózár MaLo Kft.

könyvelés

"Megbízható számlázó program, illetve jól kezelhető felülete."

NATURASOFT Forint számla

Aludigiprint Kft.

digitális nyomtatás

"Már használjuk a Naturasoft számlázót egy másik cégnél és nagyon bevált!"

NATURASOFT Számla Professional

PAVAN BUILD Kft.

építőipar

"Jól kezelhető számlázó."

NATURASOFT Forint számla


TOVÁBBI VÉLEMÉNYEK

 

VISSZA A LAP TETEJÉRE

 
 
Program típusok
Számlázó programok
Készletnyilvántartó programok
Raktárkezelő programok
Házipénztár programok
Könyvelő programok
Szoftverek
Forint számla
Deviza számla
Számla Standard
Számla Professional
Raktár Start
Készlet és Számla Start
Készlet és Számla Standard
Készlet és Számla Professional
Házipénztár Start
Házipénztár Standard
Pénztárkönyv
Naplófőkönyv
Hasznos információk
Szoftver árlista
Hírek
Vásárlási feltételek
Adatvédelem
Szerzői jogok
Honlaptérkép
Kapcsolat
NATURASOFT Magyarország Kft.
Postacím: 1114 Budapest, Hamzsabégi út 37.

Telefonos elérhetőség: H-P: 8:30-17:00
Gyakori kérdések megtekintése

Vásárlás előtti információs vonal: 06-30-945-6880
Meglévő ügyfél vonal:
06-30-887-4538, 06-30-876-7435, 06-30-877-7498

E-mail cím:  info@naturasoft.hu
Bankszámlaszám: 11711003-21456190-00000000
Adószám: 13730934-2-43
EU adószám: HU13730934

 SimplePay vásárlói tájékoztató