NATURASOFT
KÉSZLETNYILVÁNTARTÓ PROGRAMOK

SZÁMLÁZÓ PROGRAM KÉSZLETNYILVÁNTARTÓ PROGRAM RAKTÁRKEZELŐ PROGRAM HÁZIPÉNZTÁR PROGRAM KÖNYVELŐ PROGRAM
         

NATURASOFT
KÉSZLETNYILVÁNTARTÓ PROGRAMOK

Vissza a főoldalra Szoftverek áttekintése Ügyfélszolgálat, frissítések letöltése Gyakran feltett kérdések Kapcsolat, elérhetőség
 
 

KÉSZLETNYILVÁNTARTÓ PROGRAMOK

Egyszerű készletnyilvántartó, raktárkezelő programot keres, mely a számlázás mellett mutatja, hogy melyik termékéből mennyi van raktáron? Bolti eladáshoz keres megfizethető áron szoftvert, melyet betanítás nélkül is könnyen tud majd kezelni? Nálunk bármelyiket megtalálja...

Programjaink havidíj nélkül használhatók, teljes körű (nem automata tájékoztatás) telefonos ügyfélszolgálattal! A szoftvert egyszeri vételár ellenében korlátlan ideig használhatja további díjfizetés nélkül. A frissítés megvásárlása opcionális, csak akkor veszi meg, amikor Önnek szüksége van rá!

NATURASOFT Készlet és Számla Start készletnyilvántartó program

NATURASOFT
KÉSZLET ÉS SZÁMLA START

A Start készletnyilvántartó program azon felhasználók számára készült, akik egyszerű és könnyen kezelhető készletkezelő programra vágynak, mely olcsón elérhető és ellátja az alapvető feladatokat.

Forintos számlák és szállítólevelek kiállítására, valamint a termékek aktuális készletének 1 raktárban történő nyilvántartására alkalmas. Természetesen minden alap készletkezelő funkciót is tartalmaz (pl. vonalkódkezelés/nyomtatás, leltározás, stb.)

NETTÓ
11 900 FT

Megrendelés

Letöltés

NATURASOFT Készlet és Számla Standard készletnyilvántartó program

NATURASOFT
KÉSZLET ÉS SZÁMLA STANDARD

A Standard készletnyilvántartó program tartalmazza a készletkezeléshez kapcsolódó általános funkciókat, emellett egyszerűen kezelhető, megbízható és egyben igényesen kidolgozott felhasználói felülettel rendelkezik.

Forintos és devizás számlák, szállítólevelek, árajánlatok, díjbekérők (PRO FORMA) 10 nyelven történő kiállítására, valamint a termékek aktuális készletének 1 raktárban történő nyilvántartására alkalmas. Nyilvántarthatja a bejövő számlákat is (online importálható), valamint teljes körű, beépített házipénztár funkcióval is rendelkezik. Blokk méretű nyugtamelléklet és egyszerűsített számla nyomtatására is alkalmas!

NETTÓ
29 900 FT

Megrendelés

Letöltés

NATURASOFT Készlet és Számla Professional készletnyilvántartó program

NATURASOFT
KÉSZLET ÉS SZÁMLA PROFESSIONAL

A Professional készletnyilvántartó program az általános funkciókon túl speciális feladatokra is alkalmas, emellett mégis egyszerűen kezelhető és minőségi felhasználói felülettel rendelkezik.

A Standard változat minden funkcióját tudja, de már több raktár készletkezelésére is alkalmas és számos speciális funkciót tartalmaz: pl. vevői- és szállító megrendelések különálló iktatása, a megrendelések webáruházból való letöltése, gyártás funkció, szerviz funkció (munkalapok kezelése), gyári szám és garancia kezelése, környezetvédelmi termékdíj kezelése. Speciális funkciók még a termékfénykép megadása, a többnyelvű cikktörzs, illetve a FIFO szerint készletérték kimutatás is.

NETTÓ
69 900 FT

Megrendelés

Letöltés

 

Készletnyilvántartó program funkciók összehasonlítása

 

MELYIK KÉSZLETNYILVÁNTARTÓ PROGRAMOT VÁLASSZAM?

Amennyiben egy egyszerű programot keres és a készletkezeléshez kapcsolódó feladatokon túl elegendő csak forintos bizonylatok (pl.: számla, szállítólevél, bevételezési bizonylat) kiállítása, úgy a NATURASOFT Készlet és Számla Start készletnyilvántartó programot ajánljuk, mivel erre a célra ez a legegyszerűbb és legolcsóbb megoldás.

Amennyiben a számlákon és szállítóleveleken kívül egyéb bizonylatok (pl. árajánlat, díjbekérő) kiállítására is szükség van és/vagy Euro-s (vagy egyéb devizás) számlák kiállítása is elengedhetetlen vagy a bolti eladáshoz blokknyomtatót használna, úgy kínálatunkból a NATURASOFT Készlet és Számla Standard készletnyilvántartó programot ajánljuk figyelmébe, mely gyakorlatilag tartalmazza az általános igényeknek megfelelő funkciókat.

Több raktáras készletnyilvántartás, illetve a program tudásával szemben támasztott még nagyobb igények esetén a NATURASOFT Készlet és Számla Professional készletnyilvántartó programot javasoljuk, mivel ebben a változatban kaptak helyet mindazok a speciális vagy ritka funkciók, melyek egy egyszerűbb és olcsóbb programból hiányoznak.

FIGYELEM! Az Internetről számos olyan elavult számlázó program tölthető le, melyek nem a hatályos jogszabályok szerint működnek! A hatályos magyar jogszabályok szerint a számlát már nem kell példányszámozni és nem kell megkülönböztetni a számlák eredeti- és másolati példányát sem! Ellenőrizze ezt, ha nem NATURASOFT számlázó programot vásárol! Jogszabályi háttér megtekintése >>

Minden - számlázási funkciót - tartalmazó programunk rendelkezik a 2018. július 1-től megkövetelt NAV bekötés funkcióval és a 2016-tól kötelezően előírt Adóhatósági ellenőrzési adatszolgáltatás funkcióval!

 
 

FELHASZNÁLÓINK ÍRTÁK

Molka29 Tanácsadó Kft.

orvostechnikai eszköz gyártás

"A másik cégemnél is ugyanezt a programot használjuk."

NATURASOFT Készlet és Számla Standard

TERSUS-TRADE Kft.

tisztítószer kereskedelem

"Kiváló program, remek megoldásokkal. Csak ajánlani tudom!"

NATURASOFT Készlet és Számla Standard

AUTO TECH Hungary Kft.

autószerviz

"Másik cégünknél is ezt a programot használjuk."

NATURASOFT Készlet és Számla Professional

Primo-Light Kft.

nagykereskedelem

"Más cégünknél is ezt a szoftvert használjuk és elégedettek vagyunk vele."

NATURASOFT Készlet és Számla Standard

Szilikon-Szöv Kft.

gyártás

"Az átláthatósága és a könnyű kezelhetősége miatt választottuk ezt a programot."

NATURASOFT Készlet és Számla Standard


TOVÁBBI VÉLEMÉNYEK

 

VISSZA A LAP TETEJÉRE

 
 
Program típusok
Számlázó programok
Készletnyilvántartó programok
Raktárkezelő programok
Házipénztár programok
Könyvelő programok
Szoftverek
Forint számla
Deviza számla
Számla Standard
Számla Professional
Raktár Start
Készlet és Számla Start
Készlet és Számla Standard
Készlet és Számla Professional
Házipénztár Start
Házipénztár Standard
Pénztárkönyv
Naplófőkönyv
Hasznos információk
Szoftver árlista
Hírek
Vásárlási feltételek
Adatvédelem
Szerzői jogok
Honlaptérkép
Kapcsolat
NATURASOFT Magyarország Kft.
1113 Budapest, Daróczi út 11.
Nyitva tartás: H-P: 8:30-17:00, Szo-V: Zárva
(A személyes ügyintézés a vírushelyzet miatt átmenetileg szünetel!)

Vásárlás előtti információs vonal: 06-30-945-6880
Meglévő ügyfél vonal:
06-30-877-7498, 06-30-876-7435, 06-30-887-4538

E-mail cím:  info@naturasoft.hu

Bankszámlaszám: 11711003-21456190-00000000
Adószám: 13730934-2-43
EU adószám: HU13730934

 SimplePay vásárlói tájékoztató