NATURASOFT
AJÁNLÁS AKCIÓ

SZÁMLÁZÓ PROGRAM KÉSZLETNYILVÁNTARTÓ PROGRAM RAKTÁRKEZELŐ PROGRAM HÁZIPÉNZTÁR PROGRAM KÖNYVELŐ PROGRAM
         

NATURASOFT
AJÁNLÁS AKCIÓ

Vissza a főoldalra Szoftverek áttekintése Ügyfélszolgálat, frissítések letöltése Gyakran feltett kérdések Kapcsolat, elérhetőség
 
 

AJÁNLÁS AKCIÓ

Büszkék vagyunk rá, hogy új vásárlóink egyharmada ajánlás útján érkezik, így programunk szájról-szájra terjed az elégedett felhasználóink segítségével. Ezért is döntöttük amellett, hogy ezzel az akcióval megjutalmazzuk a jövőbeni ajánlásokat!

Meglévő NATURASOFT program felhasználóként ajánlja tovább bármely szoftverünket ismerőse számára, cserébe díjmentesen meghosszabítjuk termékszámának érvényességét akár 1 évvel!

Nincs más teendője, mint ajánlani szoftverünket ismerőseinek és amint bármely ismerőse, bármikor Önre hivatkozik az új program vásárlása során, úgy küldeni fogjuk Önnek a meghosszabbított termékszámát. Ezzel megspórolhatja a frissítési díjat és díjmentesen frissítheti szoftverét!

Az sem probléma, ha Ön még csak nemrég vásárolta a programot vagy a frissítést. A licenc meghosszabbításánál ugyanis az aktuális termékszámának lejáratát vesszük figyelembe, így nincs kiesett idő vagy kárbaveszett ajánlás.

AZ AKCIÓ FELTÉTELEI

- Az új vevőnek a megrendelés leadásánál a megjegyzés mezőt kitöltve kell egyértelműen hivatkozni az ajánló cégre, annak cégnevének vagy adószámának feltüntetésével!

- Amennyiben az új vevő ajánlás útján olyan új programot vásárol melynek vételára azonos vagy drágább, mint az ajánló cég programjának frissítési díja, úgy +1 év időszak kerül jóváírásra az ajánló cégnek.

- Amennyiben az új vevő ajánlás útján olyan új programot vásárol melynek vételára olcsóbb, mint az ajánló cég programjának frissítési díja, úgy arányosított törtidőszak kerül jóváírásra az ajánló cégnek.

- Az ajánlható ügyfelek száma nincs limitálva! (pl. 5 új ügyfél ajánlása esetén, akár 5 év jóváírás is elérhető a vásárolt programok értékének függvényében)

- A termékszám hosszabbításának mértéke ajánlott ügyfelenként maximum 1 év!

- Amennyiben az új vevő a megrendelés leadásánál nem tüntette fel az ajánló cég nevét vagy adószámát és a megrendelés már számlázásra került, úgy utólagosan nem lehet igényelni az ajánló fél számára az akciós termékszámot!

- Az akció csak kedvezmény nélküli, ÚJ(!) program vásárlásnál vehető igénybe (pl. bővítésnél, kedvezményes viszonteladói vásárlás esetén, valamint ingyenes licenc esetén nem!)

- Az ajánló az ajánlásért járó termékszámot azt követően kapja meg, miután az új vevő a megrendelés vételárát kiegyenlítette

- Az akció kezdete: 2021. július 27.

- Az akció visszavonásig érvényes, visszamenőlegesen nem alkalmazható!

 

VISSZA A LAP TETEJÉRE

Program típusok
Számlázó programok
Készletnyilvántartó programok
Raktárkezelő programok
Házipénztár programok
Könyvelő programok
Szoftverek
Forint számla
Deviza számla
Számla Standard
Számla Professional
Raktár Start
Készlet és Számla Start
Készlet és Számla Standard
Készlet és Számla Professional
Házipénztár Start
Házipénztár Standard
Pénztárkönyv
Naplófőkönyv
Hasznos információk
Szoftver árlista
Hírek
Vásárlási feltételek
Adatvédelem
Szerzői jogok
Honlaptérkép
Kapcsolat
NATURASOFT Magyarország Kft.
Postacím: 1114 Budapest, Hamzsabégi út 37.

Telefonos elérhetőség: H-P: 8:30-17:00
Gyakori kérdések megtekintése

Vásárlás előtti információs vonal: 06-30-945-6880
Meglévő ügyfél vonal:
06-30-877-7498, 06-30-876-7435, 06-30-887-4538

E-mail cím:  info@naturasoft.hu
Bankszámlaszám: 11711003-21456190-00000000
Adószám: 13730934-2-43
EU adószám: HU13730934

 SimplePay vásárlói tájékoztató