NATURASOFT
HÍREK

SZÁMLÁZÓ PROGRAM KÉSZLETNYILVÁNTARTÓ PROGRAM RAKTÁRKEZELŐ PROGRAM HÁZIPÉNZTÁR PROGRAM KÖNYVELŐ PROGRAM
         

NATURASOFT
HÍREK

Vissza a főoldalra Szoftverek áttekintése Ügyfélszolgálat, frissítések letöltése Gyakran feltett kérdések Kapcsolat, elérhetőség
 
 

NATURASOFT HÍREK

JOGSZABÁLYVÁLTOZÁS 2020-BAN!

( 2019-12-05 )

2020. július 1-től minden belföldi adóalanynak kiállított számlát be kell küldeni a NAV-nak értékhatártól és ÁFA összegtől függetlenül! A külföldi cégeknek, illetve külföldi/belföldi magánszemélyeknek kiállított számlát továbbra sem kell beküldeni a NAV-nak! Ugyanakkor 2021. január 1-től a belföldi magánszemélyeknek kiállított számlák is érintettek lesznek a beküldésben!

A hagyományos kézi számlatömböknek tehát ezzel gyakorlatilag vége, mivel rendkívül kényelmetlen lenne minden kézzel kitöltött számlát manuálisan felrögzíteni a NAV-nak, így minden vállalkozásnak (az adómenteseknek is!) szüksége lesz számlázó programra.

KERÜLJE AZ AKCIÓS SZOFTVEREKET!

( 2019-11-22 )

Program vásárlásán gondolkodik? Figyelje az árulkodó jeleket, amikor programot választ! Kerülje az AKCIÓS, leértékelt szoftvereket! A szoftver nem élelmiszer, ami megromolna, nem ruhadarab, ami kimenne a divatból. Szoftvert akkor adnak akciósan, ha nem veszik. Nem veszik, mert például bonyolult, áttekinthetetlen, nehezen kezelhető. Az akciós szoftver tehát, mindig valamilyen gyengeség jele, tűzoltás a károk enyhítésére.

Tömegesen jelentkeznek nálunk olyan új vásárlók, akik máshol megjárták az akciósan vásárolt programmal, mert a vásárláskor nem kérdeztek rá a fenntartási költségekre vagy nem próbálták ki a vásárlás előtt a programot. Kerülje el Ön is ezt a csapdát és a vásárlás előtt tájékozódjon a szolgáltatási díjakról, valamint próbálja ki a szoftvert!

Nálunk nincs és soha nem is lesz akció! Cégünk a fennállása óta soha nem alkalmazott akciót! Felhasználóink száma viszont ennek ellenére is töretlenül növekszik, jelenleg meghaladja a 32 000-et! Az elégedett felhasználók egymásnak ajánlják a NATURASOFT programot, így nincs szükség akciókra a program terjedéséhez! Tekintse meg az oldalunkon található 1000-nél is több referenciát és próbálja ki programunkat!

Szolgáltatási árak összehasonlítása ide kattintva!

FONTOS VÁLTOZÁS A NAV BEKÖTÉSBEN

( 2019-04-17 )

Legkésőbb 2019. április 29-ig minden NAV bekötésre kötelezett felhasználónak szükséges lesz frissítenie a programját a 3.4-es verzióra, mivel a NAV ettől az időponttól kezdve nem fogja befogadni a régi programverziókkal készített számlákat. A változás oka, hogy a NAV új biztonsági változásokat vezet be, melyet követően a régi programverziók a kommunikáció biztonsága miatt már nem lesznek támogatottak. A NATURASOFT számlázó programok 3.4-es verziója támogatja az új TLS1.2 kommunikációs biztonsági szabványt és az 1.1-es verziójú beküldési adatsémát.

Kérjük, minden NAV bekötésre kötelezett felhasználónkat, hogy a zökkenőmentes számlázás érdekében legkésőbb 2019.04.29-ig frissítse szoftverét a 3.4-es verzióra! Amennyiben az Ön szoftverének termékszáma lejárt (ezt a program külön kijelzi a főképernyőn), úgy az új verzió letöltése előtt vásárolja meg a frissítést! Érvényes termékszámmal rendelkező ügyfeleinknek az új verzió letöltése díjmentes!

ELINDULT A NAV REGISZTRÁCIÓ

( 2018-06-18 )

Mai napon elérhetővé vált a NAV oldalán a NAV bekötés regisztrációja! A NAV regisztrációt azon magyar adószámmal rendelkező adóalanyoknak szükséges feltétlen elvégezni, akik 2018. július 1-től 100 000 Ft ÁFA tartalmat elérő számlákat kívánnak kiállítani szintén magyar adószámmal rendelkező adóalanyoknak. (A "normál" belföldi lakossági vevők nem tartoznak ebbe a körbe, ahogyan a külföldi adószámmal rendelkező cégek sem.)

1. LÉPÉS
Amennyiben Ön érintett, úgy a NAV Online Számla oldalon végezze el a regisztrációt!
A teljes regisztráció menete lépésről-lépésre (képekkel illusztrálva!) elérhető a NAV oldalán a Tájékoztatások - Tájékoztató a regisztrációról menüpont alatt.

NAV Infovonala a NAV bekötés regisztráció kapcsán: 1819
(Hívja a 1819-et, amennyiben elakadt a NAV regisztrációban vagy kérdése van ebben a témában!)

Felhívjuk figyelmét, hogy a NATURASOFT ügyfélszolgálat csak a NATURASOFT programok kezelése kapcsán tud segítséget nyújtani, így a NAV oldal kezelése, illetve a NAV regisztráció kapcsán kizárólag a 1819-es számon tud segítséget kérni!

2. LÉPÉS
A regisztráció során a NAV Online Számla felületen létrehozott technikai felhasználó adait meg kell adni a NATURASOFT programban. Ezzel a lépéssel tudja majd összekötni a számlázó programot a NAV-val.

Az alábbi adatokat adja meg a NATURASOFT program Beállítások-Céges címadatok-NAV bekötés funkció alatt! Ez a 3.3-as verziótól elérhető, frissítse a programot, ha régebbi verziót használ! Kiemelten ügyeljen a kis- és nagybetűk közötti különbségekre!

- technikai felhasználó neve (NAV rendszer generálja)
- technikai felhasználó jelszava (Ön adja meg a regisztráció során)
- XML aláírókulcs (NAV rendszer generálja)
- XML cserekulcs (NAV rendszer generálja)

A Rendben gomb megnyomását követően a program leteszteli a NAV kapcsolatot és amennyiben megfelelően adta meg a fiók adatait, úgy megtörténik az összekötés.

KÖZELEDIK A NAV BEKÖTÉS

( 2018-06-05 )

A NAV legutóbbi közleménye alapján az online számla rendszerbe való regisztráció leghamarabb június 15. után lesz elérhető a cégeknek, tehát június második felére időzíthetik a cégek ezt a feladatot.

A NAV figyelembe vette a tesztelésekből adódó felhasználói visszajelzéseket, így a regisztrációra 30 perc fog rendelkezésre állni a cégeknek onnantól kezdve, hogy beléptek az Ügyfélkapujukra. Ez az idő elegendő lesz a regisztráció elvégzésére.

Az ott kapott regisztrációs kódot kell majd beírni a NATURASOFT programba.

Figyelem! Jelenleg sem a NAV online felületén nem lehet még regisztrálni, csak előre láthatólag június második felében (!), sem a NATURASOFT programokban nem aktív az ehhez kapcsolódó menü, ami a NAV-os regisztrációs felület élesítését követően egy frissítés formájában lesz elérhető a felhasználók számára!

A NATURASOFT felhasználók egy verziófrissítésről szóló e-mailt fognak kapni előre láthatólag június második felében, melyet követően le tudják tölteni az új verziót, melyben aktiválásra kerül a NAV online számla küldés menüje.

<< ELŐZŐ

KÖVETKEZŐ >>

 

VISSZA A LAP TETEJÉRE

Program típusok
Számlázó programok
Készletnyilvántartó programok
Raktárkezelő programok
Házipénztár programok
Könyvelő programok
Szoftverek
Forint számla
Deviza számla
Számla Standard
Számla Professional
Raktár Start
Készlet és Számla Start
Készlet és Számla Standard
Készlet és Számla Professional
Házipénztár Start
Házipénztár Standard
Pénztárkönyv
Naplófőkönyv
Hasznos információk
Szoftver árlista
Hírek
Vásárlási feltételek
Adatvédelem
Szerzői jogok
Honlaptérkép
Kapcsolat
NATURASOFT Magyarország Kft.
1113 Budapest, Bocskai út 77-79. (Kwenton irodaház)
Nyitva tartás: H-P: 8:30-17:00, Szo-V: Zárva
(A járványügyi vészhelyzetre való tekintettel a személyes ügyfélfogadás szünetel!)

Vásárlás előtti információs vonal: 06-30-945-6880
Meglévő ügyfél vonal:
06-30-887-4538, 06-30-877-7498, 06-30-876-7435

E-mail cím:  info@naturasoft.hu

Bankszámlaszám: 11711003-21456190-00000000
Adószám: 13730934-2-43
EU adószám: HU13730934

 SimplePay vásárlói tájékoztató