NATURASOFT
KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK

SZÁMLÁZÓ PROGRAM KÉSZLETNYILVÁNTARTÓ PROGRAM RAKTÁRKEZELŐ PROGRAM HÁZIPÉNZTÁR PROGRAM KÖNYVELŐ PROGRAM
         

NATURASOFT
KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK

Vissza a főoldalra Szoftverek áttekintése Ügyfélszolgálat, frissítések letöltése Gyakran feltett kérdések Kapcsolat, elérhetőség
 
 

KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK


SZÁMLÁZÁS VÁLASZOK


HOGYAN TUDOM A SZÁMLÁT KÉSŐBB BEFEJEZNI?

A NATURASOFT számlázó programokban évek óta az egyik leghasznosabb számlázáshoz kötődő kényelmi funkciója, hogy a számla készítését bármikor félbe tudja szakítani úgy, hogy az addig megírt számla tartalma nem veszik el. Ez a funkció rendkívül hasznos, ha például valami váratlan esemény (pl. bejön egy ügyfél, megcsörren a telefon, stb.) történik a számla írása közben vagy nincs ideje egy hosszú számla írását befejezni vagy attól fél, hogy egy hosszú számla írása közben esetleg elmegy az áram vagy megszakad a hálózati kapcsolat. Akkor is nagyon hasznos a félretehető számla funkció, ha előre akar dolgozni és előre szeretne megírni több számlát és majd az adott napon csak véglegesíti azokat. Szintén nagyon gyakori felhasználása a funkciónak, amikor a partner megköveteli, hogy a számla kiállítása előtt lássa annak tartalmát. Ilyenkor nem csak, hogy el lehet menteni piszkozatként a számlát, hanem e-mailben is át lehet küldeni azt egyeztetés céljából az ügyfélnek. Ilyenkor az "éles" számla kiállítása még nem történt meg, a partner csak egy piszkozatot kap, amin látja, hogy néz ki a számla.

Nyomja meg a főképernyő jobb alsó sarkában látható Beállítások gombot, majd a Számlázási beállítások gombot és kapcsolja be a "Számla félretételének, mentésének lehetősége azonnali nyomtatási nélkül" funkciót. Ennek a beállításnak a plusz hozadéka az is, hogy innentől kezdve úgy is ki tud majd állítani "éles" számlát, hogy nem nyomtatja ki azonnal, hanem majd csak később.

Miután a fenti leírás alapján bekapcsolta a funkciót, úgy a számlázási képernyőn meg fog jelenni a Félretesz gomb. A Félretesz gombra akkor kattintson, ha szeretné megszakítani a számlázási folyamatot, de a már megírt számlát piszkozatként kívánja elmenteni. Korlátlan számú piszkozat hozható létre és a piszkozatok korlátlan alkalommal módosíthatók. A piszkozat természetesen törölhető is. A Számlák áttekintése ablak Egyéb gombján keresztül válassza a Félretett számla folytatása menüpontot, melyet követően megtekintheti az eddigi piszkozatokat. Ebből az ablakból tudja elküldeni e-mailben a piszkozatokat a partnernek és innen tudja folytatni a számlaírás folyamatát is.


Vissza az előző oldalra

 

VISSZA A LAP TETEJÉRE

Kapcsolat
NATURASOFT Magyarország Kft.
Postacím: 1114 Budapest, Hamzsabégi út 37.

Telefonos elérhetőség: H-P: 8:30-17:00
Gyakori kérdések megtekintése

Vásárlás előtti információs vonal: 06-30-945-6880
Meglévő ügyfél vonal:
06-30-887-4538, 06-30-877-7498, 06-30-876-7435

E-mail cím:  info@naturasoft.hu
Bankszámlaszám: 11711003-21456190-00000000
Adószám: 13730934-2-43
EU adószám: HU13730934

 SimplePay vásárlói tájékoztató