NATURASOFT
KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK

SZÁMLÁZÓ PROGRAM KÉSZLETNYILVÁNTARTÓ PROGRAM RAKTÁRKEZELŐ PROGRAM HÁZIPÉNZTÁR PROGRAM KÖNYVELŐ PROGRAM
         

NATURASOFT
KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK

Vissza a főoldalra Szoftverek áttekintése Ügyfélszolgálat, frissítések letöltése Gyakran feltett kérdések Kapcsolat, elérhetőség
 
 

KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK


KÉSZLETKEZELÉS VÁLASZOK


HOGYAN TUDOM ÁTHOZNI A TERMÉKEIMET ÉS BEÁLLÍTANI A NYITÓKÉSZLETET A NATURASOFT PROGRAMBA?

A NATURASOFT programok Excel (xls) táblázatból tudják beemelni tömegesen a termékeket és azok nyitókészletét. Az Excel táblázat bármilyen oszlopelnevezéseket alkalmazhat és nincs megkötve az oszlopok sorrendje sem. Amennyiben a NATURASOFT előtt más programot használt, úgy annak terméknyilvántartását mentse el XLS* kiterjesztésű Excel állományba. A táblázat lehetőleg tartalmazza a következő adatokat: megnevezés, termékkód, cikkszám, nettó- vagy bruttó ár, ÁFA kulcs, mennyiségi egység, utolsó beszerzési ár, nyitókészlet mennyiség (több raktár esetén raktárankénti lebontásban!)

*FIGYELEM! Az XLSX kiterjesztés nem azonos az XLS formátummal! Amennyiben adatai XLSX formátumban vannak, úgy nyissa meg azt egy táblázatkezelővel és mentse el az adatokat a Mentés másként funkciót használva XLS formátumban, majd az XLS állományt próbálja importálni!

Indítsa el a NATURASOFT programot, majd a főképernyőn kattintson a Termékek gombra, azt követően pedig az Egyéb gombra. Itt a menüből válassza ki az Adatok beemelése Excel-ből \ Új tételek beemelése menüpontot, majd kövesse a program által kiírt lépéseket!

A NATURASOFT Készlet és Számla Start, valamint a NATURASOFT Készlet és Számla Standard programok esetén ezzel az egy lépéssel elvégezte a termékek importálását és a nyitókészlet beemelését. A nyitókészlet valójában nem egy speciális bizonylat, hanem egy sima bevételezés, melyet a program automatikusan felrögzített az Excel importálással egy időben. Ezt a bevételezést bármikor megtalálja a Bevételezések áttekintése menüpontban és utólagosan tetszés szerint módosíthatja, illetve az Új bevételezés rögzítése \ Egyéb \ Beolvasás Excel fájlból funkción keresztül újra is importálhatja.

NATURASOFT Raktár Start és a NATURASOFT Készlet és Számla Professional programok több raktár készletét is képesek kezelni, emiatt ott a termékek importálását követően raktáranként szükséges külön elvégezni a nyitókészletek beemelését az alábbi menüpontban:

NATURASOFT Raktár Start esetén: Bevételezés \ Új bevételezése rögzítése menüpont \ Egyéb \ Beolvasás Excel fájlból

NATURASOFT Készlet és Számla Professional esetén: Új bizonylat\ Új bevételezése rögzítése menüpont \ Egyéb \ Beolvasás Excel fájlból


Vissza az előző oldalra

 

VISSZA A LAP TETEJÉRE

Kapcsolat
NATURASOFT Magyarország Kft.
Postacím: 1114 Budapest, Hamzsabégi út 37.

Telefonos elérhetőség: H-P: 8:30-17:00
Gyakori kérdések megtekintése

Vásárlás előtti információs vonal: 06-30-945-6880
Meglévő ügyfél vonal:
06-30-877-7498, 06-30-887-4538, 06-30-876-7435

E-mail cím:  info@naturasoft.hu
Bankszámlaszám: 11711003-21456190-00000000
Adószám: 13730934-2-43
EU adószám: HU13730934

 SimplePay vásárlói tájékoztató