NATURASOFT
KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK

SZÁMLÁZÓ PROGRAM KÉSZLETNYILVÁNTARTÓ PROGRAM RAKTÁRKEZELŐ PROGRAM HÁZIPÉNZTÁR PROGRAM KÖNYVELŐ PROGRAM
         

NATURASOFT
KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK

Vissza a főoldalra Szoftverek áttekintése Ügyfélszolgálat, frissítések letöltése Gyakran feltett kérdések Kapcsolat, elérhetőség
 
 

KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK


SZÁMLÁZÁS VÁLASZOK


HOGYAN TUDOM FELTÜNTETNI A SZÁMLÁN A KÖRNYEZETVÉDELMI TERMÉKDÍJAT?

A környezetvédelmi termékdíj funkció a NATURASOFT Számla Professional számlázó programunkban és a NATURASOFT Készlet és Számla Professional készletnyilvántartó és számlázó programunkban található. Ennek ellenére a termékdíj feltüntetésére minden NATURASOFT számlázó programban lehetőség van, de ha azt szeretné, hogy ezt a program végezze és számolja automatikusan, akkor a Professional programjainkat érdemes választani.

Termékdíjkezelés a Professional programjainkban (ajánlott):
A főképernyő \ Törzsadatok \ Környezetvédelmi termékdíj menüpontban az Új tétel gombra kattintva rögzítse fel az Önnek szükséges termékdíj tételeket. Ezek pontos kódjáról, megnevezéséről, számla záradék szövegéről, díjtételéről egyeztessen a könyvelőjével vagy egy környezetvédelmi termékdíj szakértővel. A fenti lépést követően a termék adatlapján a Környezetvédelmi termékdíj fülön rendelje hozzá a termékhez a termékdíjat (akár többet is hozzárendelhet egy termékhez). A Terméknyilvántartás \ Szűrés ablakában az Egyéb feltételek fülön található szűrőfeltételek segítségével könnyen leszűrheti, hogy mely termékekhez tartozik termékdíj.

Számlázáskor a program automatikusan fel fogja tüntetni a számlán a termékdíj adatait (kód, megnevezés, felhasznált súly és díjtétel).

A Kimutatások \ Környezetvédelmi termékdíj kimutatás menüpontban összesítve és tételesen is megtekintheti a felhasználó termékdíjas tételekre vonatkozó statisztikákat, sőt a bejövő költség számla irányt is kezeli a program.

Termékdíj feltüntetés Start, Standard programjainkban:
Ezen termékcsaládokban nincs kifejezetten környezetvédelmi termékdíj funkció, de mivel a számlán tetszőleges megjegyzés feltüntethető, így nincs akadálya annak, hogy a felhasználó kézi gépeléssel feltüntesse a termékdíj adatait a számlán (beleértve a termékdíj kiszámolását is).

További információk a környezetvédelmi termékdíjról >>


Vissza az előző oldalra

 

VISSZA A LAP TETEJÉRE

Kapcsolat
NATURASOFT Magyarország Kft.
Postacím: 1114 Budapest, Hamzsabégi út 37.

Telefonos elérhetőség: H-P: 8:30-17:00
Gyakori kérdések megtekintése

Vásárlás előtti információs vonal: 06-30-945-6880
Meglévő ügyfél vonal:
06-30-887-4538, 06-30-876-7435, 06-30-877-7498

E-mail cím:  info@naturasoft.hu
Bankszámlaszám: 11711003-21456190-00000000
Adószám: 13730934-2-43
EU adószám: HU13730934

 SimplePay vásárlói tájékoztató