NATURASOFT
KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK

SZÁMLÁZÓ PROGRAM KÉSZLETNYILVÁNTARTÓ PROGRAM RAKTÁRKEZELŐ PROGRAM HÁZIPÉNZTÁR PROGRAM KÖNYVELŐ PROGRAM
         

NATURASOFT
KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK

Vissza a főoldalra Szoftverek áttekintése Ügyfélszolgálat, frissítések letöltése Gyakran feltett kérdések Kapcsolat, elérhetőség
 
 

KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK


SZÁMLÁZÁS VÁLASZOK


HOGYAN TUDOM A SZÁMLÁT PDF-BE LEMENTENI?

A programban le tudja menteni a számlát (és minden más bizonylatot is) PDF-ben, azonban erre semmi szükség. A legtöbb ügyfelünk általában két ok kapcsán kérdezi ezt:

1. Szeretné a számlát e-mailben elküldeni az ügyfélnek PDF-ben
Emiatt nincs szükség Önnek külön lementeni a számlát PDF-ben, mivel a számlázó programjaink beépített e-mail küldő funkcióval rendelkeznek, így teljesen felesleges, körülményes és lassú Önnek azzal bajlódni, hogy külön lementse a számlát PDF-ben, mivel a számlázó program a számlát egy kattintással át tudja küldeni a vevőnek. A számla véglegesítésekor a program egy külön ablakban rákérdez, hogy mi a terve a számlával, itt csak ikszelje be a Számla azonnali küldése e-mailben opciót, melyet követően fel fog pattanni az e-mail küldés ablak és automatán csatolásra kerül a számla PDF is!

2. A számlákat szeretné archiválni PDF-ben
Emiatt sincs szükség Önnek külön lementeni a számlákat PDF-ben, mivel minden programunk rendelkezik biztonsági mentés és visszatöltés funkcióval. A főképernyő \ Cégek karbantartása menüponton keresztül rendszeresen készítsen mentést az aktuális adatállományáról! Az így elkészített mentést őrizze meg egy külső meghajtón (pl. pendrive)! Bármikor, ha úgy alakul, ezt a mentésállományt vissza tudja tölteni és benne lesznek az adatai. A számlák így bármikor újra nyomtathatók vagy újra elküldhetők az ügyfélnek, így felesleges és pazarló ezeket külön PDF-ben is lementeni.

Amennyiben bármilyen eltérő egyedi ok miatt van szüksége a számla PDF-ben történő kimentésére, úgy a Számlák áttekintése ablakban csak kattintson duplán a számlára, majd a Nyomtatási előkép ablakban kattintson a PDF készítés gombra!

A NATURASOFT Számla Standard, Számla Professional, Készlet és Számla Standard, Készlet és Számla Professional termékeinkben lehetősége van a számlákat kötegelten is PDF-be exportálni. Ehhez telepítsen fel egy olyan PDF nyomtatót, ami a PDF elkészítésekor nem kér be fájlnevet (pl. doPDF)! A Microsoft Print to PDF nyomtató azért nem megfelelő, mert az minden PDF exportálásakor egy felpattanó ablakban bekéri a fájl nevét, így az több száz számla exportálásakor rendkívül bosszantó. A program Beállítások \ Nyomtató beállítások ablakban állítsa be a külön feltelepített PDF nyomtatót, majd a Számlák áttekintése ablak Egyéb gombján keresztül indítsa el a kötegelt nyomtatás funkciót!


Vissza az előző oldalra

 

VISSZA A LAP TETEJÉRE

Kapcsolat
NATURASOFT Magyarország Kft.
Postacím: 1114 Budapest, Hamzsabégi út 37.

Telefonos elérhetőség: H-P: 8:30-17:00
Gyakori kérdések megtekintése

Vásárlás előtti információs vonal: 06-30-945-6880
Meglévő ügyfél vonal:
06-30-877-7498, 06-30-887-4538, 06-30-876-7435

E-mail cím:  info@naturasoft.hu
Bankszámlaszám: 11711003-21456190-00000000
Adószám: 13730934-2-43
EU adószám: HU13730934

 SimplePay vásárlói tájékoztató