NATURASOFT
KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK

SZÁMLÁZÓ PROGRAM KÉSZLETNYILVÁNTARTÓ PROGRAM RAKTÁRKEZELŐ PROGRAM HÁZIPÉNZTÁR PROGRAM KÖNYVELŐ PROGRAM
         

NATURASOFT
KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK

Vissza a főoldalra Szoftverek áttekintése Ügyfélszolgálat, frissítések letöltése Gyakran feltett kérdések Kapcsolat, elérhetőség
 
 

KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK


ÉLESÍTÉS VÁLASZOK


A DEMO VÁLTOZATOT BE LEHET ÉLESÍTENI, HOGYAN?

Igen, a DEMO változat egyszerűen beélesíthető a vásárlást követően kapott cégnév és termékszám párossal. Ügyeljen arra, hogy a cégnevet és a termékszámot is pontosan ugyanúgy adja meg, ahogy azt a levélben elküldtük Önnek! Figyeljen a kis- és nagybetűk és az írásjelek (pl. cégforma utáni pont: Kft.) pontos megadására!

Az aktiválásnak több módja is van, attól függően, hogy mit szeretne kezdeni a DEMO-ban már felvitt adatokkal:

DEMO élesítése az adatok megtartása nélkül
Ezt az útmutatást akkor kövesse, ha semmilyen adatot nem szeretne megtartani a DEMO programból:

Kattintson a főképernyő jobb felső sarkában található Cégek karbantartása menüpontra, majd a táblázatban duplán kattintson az aktiválni kívánt cégnévre! A Cég módosítása ablakban adja meg pontosan az aktiváló levél szerint a cég nevét és termékszámát! A program által feltett kérdésre (Szeretné kitörölni a DEMO verzióba felvitt összes adatot és beállítást?) válaszoljon NEM-mel! Az élesítés befejeződött és teljesen üres lappal kezdheti meg a program használatát.

DEMO élesítése minden adat megtartásával
Ezt az útmutatást akkor kövesse, ha minden adatot szeretne megtartani a DEMO programból.
Számla kiállításra is alkalmas programjaink esetén NE használja ezt a módszert, ha a DEMO programmal már állított ki számlát, mivel az adatok megtartása esetén a számlák is megmaradnak és azok nem törölhetők csak érvényteleníthetők!

Kattintson a főképernyő jobb felső sarkában található Cégek karbantartása menüpontra, majd a táblázatban duplán kattintson az aktiválni kívánt cégnévre! A Cég módosítása ablakban adja meg pontosan az aktiváló levél szerint a cég nevét és termékszámát! A program által feltett kérdésre (Szeretné kitörölni a DEMO verzióba felvitt összes adatot és beállítást?) válaszoljon IGEN-nel! Az élesítés befejeződött és minden adata megmaradt, amit a DEMO programban felvitt (pl. a számlák is!)

DEMO élesítése az adatok részleges megtartásával
Ezt az útmutatást akkor kövesse, ha csak az Ön által kijelölt törzsadatokat szeretné megtartani a DEMO programból, de semmilyen bizonylatot (pl. számla, szállítólevél, árajánlat, stb) nem kíván megtartani. Ilyen eset lehet, amikor a számlázásra alkalmas programjainkban már állított ki a DEMO-val számlát, így azokat nem kívánja megtartani, de szeretné áthozni például a partner- és terméknyilvántartást.

Kattintson a főképernyő jobb felső sarkában található Cégek karbantartása menüpontra, majd nyomja meg az Új cég gombot! Az Új cég rögzítése ablakban adja meg pontosan az aktiváló levél szerint a cég nevét és termékszámát! Jelölje be az Adatok átvétele másik cégből kapcsolót, majd az alatta lévő listából válassza ki azt az állományt, amiből át szeretné hozni az adatokat. Az Átvenni kívánt adatok szekcióban található jelölőnégyzetek segítségével határozza meg, hogy mely adatokat kívánja átvenni! A Mentés gombra kattintva az élesítés befejeződött és létrejött az új állomány bizonylatok nélkül az Ön által megadott törzsadatok átvételével.


Vissza az előző oldalra

 

VISSZA A LAP TETEJÉRE

Kapcsolat
NATURASOFT Magyarország Kft.
Postacím: 1114 Budapest, Hamzsabégi út 37.

Telefonos elérhetőség: H-P: 8:30-17:00
Gyakori kérdések megtekintése

Vásárlás előtti információs vonal: 06-30-945-6880
Meglévő ügyfél vonal:
06-30-876-7435, 06-30-887-4538, 06-30-877-7498

E-mail cím:  info@naturasoft.hu
Bankszámlaszám: 11711003-21456190-00000000
Adószám: 13730934-2-43
EU adószám: HU13730934

 SimplePay vásárlói tájékoztató