NATURASOFT
KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK

SZÁMLÁZÓ PROGRAM KÉSZLETNYILVÁNTARTÓ PROGRAM RAKTÁRKEZELŐ PROGRAM HÁZIPÉNZTÁR PROGRAM KÖNYVELŐ PROGRAM
         

NATURASOFT
KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK

Vissza a főoldalra Szoftverek áttekintése Ügyfélszolgálat, frissítések letöltése Gyakran feltett kérdések Kapcsolat, elérhetőség
 
 

KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK


TELEPÍTÉS VÁLASZOK


VAN ÖNÖKNEK ONLINE SZÁMLÁZÓ PROGRAMJUK?

A legtöbb ügyfelünk amikor felteszi ezt a kérdést, akkor kiderül, hogy arra gondolt, hogy a NATURASOFT számlázó program össze van-e kötve a NAV Online Számla rendszerrel. Ebben a tekintetben a válasz természetesen igen, ilyen szempontból a NATURASOFT számlázók mind online programok.

Fontos azonban megjegyezni, hogy a NAV-tól a NAV Online Számla rendszer névválasztása rendkívül balszerencsés volt, mivel az online számlázó korábban egyet jelentett a böngészőben futtatható, platformfüggetlen számlázó programokkal. Vagyis az online számlázó nem attól online, hogy össze van kötve a NAV-val, hanem attól, hogy felhő alapon működik, így annak működtetéséhez folyamatos internetkapcsolat szükséges, tehát a felhasználó folyamatosan online a világhálón, innen ered az online kifejezés. Ebben a tekintetben a NATURASOFT számlázó program nem online, mivel az nem a böngészőben fut, hanem egy számítógépre szükséges feltelepíteni azt, mint minden más alkalmazást.

Szintén gyakori tévhit, hogy sok felhasználó azt hiszi, hogy egy nem böngészőben futtatható alkalmazás nem használható interneten keresztül, online. Ez hamis állítás! A NATURASOFT programokat is tudja használni interneten keresztül is, online, ha be van állítva a gépeken, hogy a munkaállomás rálát a kiszolgálógépre.

Összességében tehát a NATURASOFT programok online-nak abban a tekintetben, hogy össze vannak kötve a NAV Online Számla rendszerrel és online-nak abban a tekintetben is, hogy lehet azokat hálózatban és interneten keresztül összekötve használni. Olyan tekintetben nem tekinthető viszont online számlázónak, hogy futtatásuk nem internet böngészőhöz kötött és a szoftver használatához nincs szükség folyamatos internet kapcsolatra.


Vissza az előző oldalra

 

VISSZA A LAP TETEJÉRE

Kapcsolat
NATURASOFT Magyarország Kft.
Postacím: 1114 Budapest, Hamzsabégi út 37.

Telefonos elérhetőség: H-P: 8:30-17:00
Gyakori kérdések megtekintése

Vásárlás előtti információs vonal: 06-30-945-6880
Meglévő ügyfél vonal:
06-30-887-4538, 06-30-876-7435, 06-30-877-7498

E-mail cím:  info@naturasoft.hu
Bankszámlaszám: 11711003-21456190-00000000
Adószám: 13730934-2-43
EU adószám: HU13730934

 SimplePay vásárlói tájékoztató