NATURASOFT
KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK

SZÁMLÁZÓ PROGRAM KÉSZLETNYILVÁNTARTÓ PROGRAM RAKTÁRKEZELŐ PROGRAM HÁZIPÉNZTÁR PROGRAM KÖNYVELŐ PROGRAM
         

NATURASOFT
KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK

Vissza a főoldalra Szoftverek áttekintése Ügyfélszolgálat, frissítések letöltése Gyakran feltett kérdések Kapcsolat, elérhetőség
 
 

KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK


KÉSZLETKEZELÉS VÁLASZOK


HOGYAN LEHET MEGOLDANI AZT, HA EGY ADOTT TERMÉKKÖRT CSAK EGY ADOTT RAKTÁRBAN SZERETNÉNK KEZELNI?

Több raktár kezelésére a NATURASOFT Raktár Start raktárkezelő programban, valamint a NATURASOFT Készlet és Számla Professional programban van mód!

Van megoldás arra, amit Ön szeretne, de először is nagyon fontos tisztában lenni azzal, hogy minden általános készletnyilvántartó programban csak 1 terméknyilvántartás van. Nem létezik tehát olyan, hogy egy programban 3 raktárat kezel és 3 teljesen különböző terméknyilvántartása van. A terméknyilvántartás egy közös cikktörzs, ami tartalmazza mindazon termékeket, amiket a felhasználó kezelni kíván, ez teljesen független a raktáraktól és azok számától! Attól, hogy Ön bizonyos termékkört csak egy adott raktárban kezel, az csak annyit jelent, hogy a többi raktárban ezeknek a termékeknek a készlete 0 darab lesz. Az, hogy egy termékből még nincs raktáron készlet, az is egy információ, így ezért nem jár a raktár váltogatása alapesetben szűréssel.

Amennyiben felrögzít egy terméket, az megjelenik a közös terméknyilvántartásban és alapból minden raktárban 0 lesz a készlete. A Terméknyilvántartás ablakban a raktár váltogatásával alapesetben nem változik a termékek köre / száma, mivel a raktár váltogatása nem jár szűréssel, csupán a Készlet oszlop tartalma fog változni aszerint, hogy a kiválasztott termékből mennyi található a raktárban.

A Beállítások \ Kezelési beállítások \ Több raktár esetén érvényes beállítások szekcióban a Terméknyilvántartásban csak a raktár érintő termékek megjelenítése funkció aktiválásával van lehetőség arra, hogy a raktár választása szűréssel járjon. A terméknyilvántartás továbbra is csak 1 törzs lesz, de a program az adott raktárhoz csak azokat a termékeket jeleníti majd meg, melyek valaha már érintették az adott raktárt (pl. bevételezés, kiadás, átadás, leltárkorrekció, stb. kapcsán). Bekapcsolt opció mellett, amennyiben olyan terméket kíván bevételezni a raktárba, mely korábban nem érintette a raktárt, úgy a Terméknyilvántartás ablak Szűrés kikapcsolás funkcióját használva tudja előhívni a teljes terméklistát!

A fentiekből egyenesen következik, hogy ha egy terméket töröl a terméknyilvántartásból, akkor az minden raktárból el fog tűnni, mivel nem létezik olyan, hogy egy termék csak az adott raktár terméke volt, mert csak egyetlen cikktörzs van, amiből Ön kitörölte a terméket.


Vissza az előző oldalra

 

VISSZA A LAP TETEJÉRE

Kapcsolat
NATURASOFT Magyarország Kft.
Postacím: 1114 Budapest, Hamzsabégi út 37.

Telefonos elérhetőség: H-P: 8:30-17:00
Gyakori kérdések megtekintése

Vásárlás előtti információs vonal: 06-30-945-6880
Meglévő ügyfél vonal:
06-30-887-4538, 06-30-876-7435, 06-30-877-7498

E-mail cím:  info@naturasoft.hu
Bankszámlaszám: 11711003-21456190-00000000
Adószám: 13730934-2-43
EU adószám: HU13730934

 SimplePay vásárlói tájékoztató