NATURASOFT
KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK

SZÁMLÁZÓ PROGRAM KÉSZLETNYILVÁNTARTÓ PROGRAM RAKTÁRKEZELŐ PROGRAM HÁZIPÉNZTÁR PROGRAM KÖNYVELŐ PROGRAM
         

NATURASOFT
KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK

Vissza a főoldalra Szoftverek áttekintése Ügyfélszolgálat, frissítések letöltése Gyakran feltett kérdések Kapcsolat, elérhetőség
 
 

KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK


KÉSZLETKEZELÉS VÁLASZOK


HOGYAN TUDOM KEZELNI A PROGRAMBAN A BIZOMÁNYOS KÉSZLETET?

A bizományos készletkezelés a több raktárt kezelő programjainkkal lehetséges. Korlátlan számú raktárt vihet fel a NATURASOFT Raktár Start, illetve a NATURASOFT Készlet és Számla Professional programmal. Az első program egy belépőszintű raktárkezelő program számlázási funkció nélkül, míg a másik a legnagyobb tudású ügyviteli szoftverünk, ami a készletnyilvántartás mellett számlázásra is alkalmas.

A bizományos készletkezelésnél az az alapigény, hogy Ön lássa, hogy melyik beszállítótól milyen termékeket tart bizományos készleten, milyen mennyiségben és értéken, illetve ezekből mit adott el és mennyi haszonnal. Ehhez ezeket a beszállítókat új raktárként kell felrögzíteni a programban. A főképernyő \ Törzsadatok \ Raktár menüponton keresztül tud új raktárakat felrögzíteni a programban. Rögzítse fel új raktárként mindazon logikai helyeket (beszállítókat), melyeknek külön kívánja nyilvántartani a készletét!

Amikor bizományos eladásra kap termékeket a beszállítótól, úgy a bevételezés során válassza ki a neki fenntartott raktárt! Ezeknek a termékeknek az eladása, kiadása szintén ebből a raktárból fog történni. A Terméknyilvántartásban, illetve a Kimutatások \ Raktárankénti készlet kimutatásból könnyen áttekintheti az összesen készletet és a különböző bizományos raktárak készletét. A program többi kimutatásaiban is mindenhol lehetősége van raktárra szűrni, így például a Készletmozgások listája ablakban tételesen is nyomon követheti, hogy mikor vételezett be vagy adott ki a bizományos raktárból terméket, a Tételforgalom kimutatásból és az ELÁBÉ kimutatásból pedig adott raktárra szűrve megtekintheti az eladásokat, illetve azok árrését, hasznát.


Vissza az előző oldalra

 

VISSZA A LAP TETEJÉRE

Kapcsolat
NATURASOFT Magyarország Kft.
Postacím: 1114 Budapest, Hamzsabégi út 37.

Telefonos elérhetőség: H-P: 8:30-17:00
Gyakori kérdések megtekintése

Vásárlás előtti információs vonal: 06-30-945-6880
Meglévő ügyfél vonal:
06-30-887-4538, 06-30-877-7498, 06-30-876-7435

E-mail cím:  info@naturasoft.hu
Bankszámlaszám: 11711003-21456190-00000000
Adószám: 13730934-2-43
EU adószám: HU13730934

 SimplePay vásárlói tájékoztató