NATURASOFT
KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK

SZÁMLÁZÓ PROGRAM KÉSZLETNYILVÁNTARTÓ PROGRAM RAKTÁRKEZELŐ PROGRAM HÁZIPÉNZTÁR PROGRAM KÖNYVELŐ PROGRAM
         

NATURASOFT
KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK

Vissza a főoldalra Szoftverek áttekintése Ügyfélszolgálat, frissítések letöltése Gyakran feltett kérdések Kapcsolat, elérhetőség
 
 

KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK


TELEPÍTÉS VÁLASZOK


HASZNÁLHATÓ-E A PROGRAM INTERNETEN KERESZTÜL TÖBB GÉPEN?

Természetesen igen, a hálózatos összekötés történhet helyi hálózaton és interneten keresztül is. Fontos, hogy alapesetben a számítógépek csak helyi hálózatban látják egymást! Vagyis, amennyiben azt szeretné, hogy az otthoni gépe interneten keresztül rálásson az irodai hálózatra, úgy szükséges beállítani a gépeken, hogy interneten keresztül rálássanak egymásra (VPN kapcsolat).

Az internetes használatnak általában két fő oka lehet, melyek külön megoldást igényelnek:

1. A tulajdonos távolról (pl. otthonából) szeretne bejelentkezni a rendszerbe, hogy áttekintse a kimutatásokat, programba felvitt adatokat: Ebben az esetben azt javasoljuk, hogy a kiszolgáló gépet úgy konfigurálják, hogy arra távoli asztal eléréssel be lehessen lépni, így a munkaállomáson nincs is szükség a program telepítésére, mivel a felhasználó közvetlen Interneten keresztül lép be a kiszolgáló gépre, és ott indítja el a programot, úgy mintha előtte ülne.

A Windows távoli asztal megoldás helyett érdemes lehet még az ingyenes TeamViewer programot használni, mivel ezzel még egyszerűbben oldható meg az adott számítógépbe történő betekintés.

2. Két (vagy több) telephelyen egyidejűleg több felhasználó szeretné teljes körűen használni a rendszert: Ebben az esetben egy segédprogrammal olyan virtuális hálózatot (VPN) kell létrehozni, ami lehetővé teszi, hogy a számítógépek ugyanúgy lássák az interneten keresztül kapcsolódó gépeket, mintha azok helyi hálózatba lennének kötve. (ajánlott VPN megoldások: Radmin VPN, Hamachi)

A fenti hálózati megoldások (VPN kapcsolat) telepítése általában nem igényelnek szakembert, ide kattintva megtekintheti leírásunkat, amivel pár perc alatt Ön is létre tud hozni egy működő VPN hálózatot.

Abban az esetben, ha Interneten keresztül kívánja használni programunkat a szoftver megrendelése előtt feltétlen győződjön meg arról, hogy a futtatás körülményei fent állnak-e, illetve lehetősége van kipróbálni a DEMO programunkat a futtatni kívánt környezetben.


Vissza az előző oldalra

 

VISSZA A LAP TETEJÉRE

Kapcsolat
NATURASOFT Magyarország Kft.
Postacím: 1114 Budapest, Hamzsabégi út 37.

Telefonos elérhetőség: H-P: 8:30-17:00
Gyakori kérdések megtekintése

Vásárlás előtti információs vonal: 06-30-945-6880
Meglévő ügyfél vonal:
06-30-887-4538, 06-30-877-7498, 06-30-876-7435

E-mail cím:  info@naturasoft.hu
Bankszámlaszám: 11711003-21456190-00000000
Adószám: 13730934-2-43
EU adószám: HU13730934

 SimplePay vásárlói tájékoztató