NATURASOFT
KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK

SZÁMLÁZÓ PROGRAM KÉSZLETNYILVÁNTARTÓ PROGRAM RAKTÁRKEZELŐ PROGRAM HÁZIPÉNZTÁR PROGRAM KÖNYVELŐ PROGRAM
         

NATURASOFT
KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK

Vissza a főoldalra Szoftverek áttekintése Ügyfélszolgálat, frissítések letöltése Gyakran feltett kérdések Kapcsolat, elérhetőség
 
 

KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK


TELEPÍTÉS VÁLASZOK


TUDOM-E FUTTATNI A PROGRAMOT PENDRIVE-RÓL (USB KULCSRÓL)?

Igen is, meg nem is. Azért igen, mert fizikailag tudja futtatni a programot egy pendrive-ról, de azért nem, mert nem úgy, ahogy ezt Ön gondolja és valójában nincs is erre szükség. Megmagyarázzuk:

Mint minden Windows-os alkalmazást, így a NATURASOFT programot is telepíteni kell a számítógépre. A telepítés során Ön bármilyen mappát meg tud adni, hogy hova kerüljenek a program fájljai, így akár a pendrive meghajtóját is meg tudja adni. Ezt követően a pendrive-ra fel is kerülnek a program fájljai és a NATURASOFT program tökéletesen futni fog azon a számítógépen, amin azt telepítette.

A gond ezzel csak az, hogy Ön valószínűleg azért tette fel ezt a kérdést, mert az a célja ezzel, hogy ezt követően bármelyik gépbe csak bedugja majd a pendrive-ot és utána azon a gépen akar dolgozni. Ez viszont nem fog menni, két okból sem: Egyrészt azért nem, mert ugyan hiába vannak a pendrive-on a program fájljai, ha ezt a pendrive-ot átdugja egy másik gépbe ott nincs feltelepítve a NATURASOFT program, így nem is fog tudni elindulni. Másrészről pedig az adatokat a Microsoft SQL Server tárolja, vagyis a programban tárolt adatok nem a pendrive-on vannak, hanem annak a számítógépnek a merevlemezén, ahová az alkalmazást telepítette.

A fentiek miatt tehát soha NE TELEPÍTSEN PENDRIVE-ra semmilyen Windows-os programot!

A pendrive adatok hordozására szolgál (pl. fényképek, dokumentumok, táblázatok, stb.), nem pedig arra, hogy programot telepítsen rá!

Soha nem is lehet szükség a NATURASOFT program pendrive-ról való futtatásra, mivel a kérdés alapjául szolgáló alapvető igény az ilyenkor, hogy az adatok két számítógép között könnyen átvihetők legyenek és ez bármely NATURASOFT programmal egyszerűen megoldható a programba beépített Mentés/Visszatöltés funkció használatával!

A helyes eljárás a következő:
Amennyiben két számítógépen (pl. otthoni és munkahelyi gép) dolgozik, amik nincsenek összekötve egymással hálózatosan, úgy telepítse fel mindkét számítógépre a NATURASOFT programot és amikor bármelyik gépről átkívánja vinni az adatokat a másik gépre mindig használja erre a főképernyő \ Cégek karbantartása \ Mentés-Visszatöltés funkcióját! Amikor végzett a munkával az egyik gépen, akkor készítsen egy mentést a pendrive-ra és a másik számítógépen töltse be azt és így ott tudja folytatni a munkát, ahol a korábbi gépen abbahagyta.


Vissza az előző oldalra

 

VISSZA A LAP TETEJÉRE

Kapcsolat
NATURASOFT Magyarország Kft.
Postacím: 1114 Budapest, Hamzsabégi út 37.

Telefonos elérhetőség: H-P: 8:30-17:00
Gyakori kérdések megtekintése

Vásárlás előtti információs vonal: 06-30-945-6880
Meglévő ügyfél vonal:
06-30-876-7435, 06-30-887-4538, 06-30-877-7498

E-mail cím:  info@naturasoft.hu
Bankszámlaszám: 11711003-21456190-00000000
Adószám: 13730934-2-43
EU adószám: HU13730934

 SimplePay vásárlói tájékoztató