NATURASOFT
KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK

SZÁMLÁZÓ PROGRAM KÉSZLETNYILVÁNTARTÓ PROGRAM RAKTÁRKEZELŐ PROGRAM HÁZIPÉNZTÁR PROGRAM KÖNYVELŐ PROGRAM
         

NATURASOFT
KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK

Vissza a főoldalra Szoftverek áttekintése Ügyfélszolgálat, frissítések letöltése Gyakran feltett kérdések Kapcsolat, elérhetőség
 
 

KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK


TELEPÍTÉS VÁLASZOK


HOGYAN TELEPÍTHETEM FEL A PROGRAMOT?

A telepítőkészletek a Szoftvereink menüpont alatt érhetők el az adott program nevére, majd pedig a Letöltés gombra kattintva.

A telepítőkészlet elindítását követően a végfelhasználói licencszerződést olvashatja el. Az elfogadás után a szoftver felajánlja a telepítés helyét (C:\NATURASOFT), amit szabadon megváltoztathat (ne telepítse a programot a Program Files mappákba, illetve pendrive meghajtókra!) A Telepítés gomb megnyomásával indul el az installáció. A konfigurálás során a telepítő rákérdez, hogy hálózatban kívánja-e használni a programot vagy sem. Önálló gép esetén NEM-mel válaszoljon, majd nyomja meg a Tovább gombot! A szoftver automatikusan feltelepíti az adatok tárolásához szükséges Microsoft SQL adatbázismotort, mely több percig is eltarthat. A telepítés végét egy külön ablak jelzi, ahol kattintson a Befejezés gombra!

Abban az esetben, ha a programot több gépen, egymással összekötve kívánja használni, úgy a hálózatos kérdésnél válaszoljon IGEN-nel! Ezt követően a telepítő megkérdezi, hogy éppen kiszolgáló gépet vagy munkaállomást telepít. Amennyiben szeretné, hogy a telepítést futtató számítógép tárolja az adatait, akkor válassza a Kiszolgáló lehetőséget! Akkor, ha egy másik gép a Kiszolgáló, úgy válassza a Munkaállomás lehetőséget és adja meg annak a másik gépnek a nevét vagy fix IP címét! Hálózatos használat esetén a kiszolgáló telepítésekor egyszeri alkalommal szükséges beállítani a kiszolgáló gépen a tűzfalat, hogy a munkaállomások tudjanak hozzá csatlakozni.

Új program telepítésekor az első indításakor a program be fogja kérni a cég nevét és a hozzá tartozó termékszámot. Ezeket az adatokat a vásárlást követően küldjük el Önnek e-mailben. A DEMO változat esetén a DEMO-DEMO-DEMO-DEMO-DEMO termékszámmal tudja kipróbálni a program funkcióit a vásárlást előtt.


Vissza az előző oldalra

 

VISSZA A LAP TETEJÉRE

Kapcsolat
NATURASOFT Magyarország Kft.
Postacím: 1114 Budapest, Hamzsabégi út 37.

Telefonos elérhetőség: H-P: 8:30-17:00
Gyakori kérdések megtekintése

Vásárlás előtti információs vonal: 06-30-945-6880
Meglévő ügyfél vonal:
06-30-876-7435, 06-30-887-4538, 06-30-877-7498

E-mail cím:  info@naturasoft.hu
Bankszámlaszám: 11711003-21456190-00000000
Adószám: 13730934-2-43
EU adószám: HU13730934

 SimplePay vásárlói tájékoztató